Počasí dnes8 °C, zítra9 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Auto doslova proletělo otevřenou bránou na dvůr a narazilo do domu, tři lidé se zranili

Otevřenou bránou doslova vletěl osobní automobil po nezvládnutém manévru na dvůr jednoho domu v Dobřanech na Plzeňsku. Následně automobil ve vysoké rychlosti čelně narazil do zdi domu. Tři lidé se při nehodě zranili. Hlavní roli sehrál alkohol u řidiče.

Nehoda se stala v pátek ve 23:20 hodin v Sokolovské ulici. „Sedmadvacetiletý řidič vozu značky Seat Leon nepřizpůsobil rychlost jízdy, vyjel mimo komunikaci a narazil do domu. Dechová zkouška na alkohol byla u řidiče s pozitivním výsledkem 1,7 promile. Druhá dechová zkouška nebyla provedena a byl nařízen odběr krve,“ uvedla k nehodě mluvčí policie Michaela Raindlová.  

Chtěl spáchat sebevraždu a ujížděl v Audi před policií. Havaroval a zničil prodejnu pěstitelských potřeb

Sebevraždě čtyřiatřicetiletého muže zabránila autohavárie, která se stala při honičce s policií v ulicích Domažlic. Pronásledovaný vůz značky Audi doslova vletěl do prodejny s pěstitelskými potřebami, proboural zeď a zdemoloval i vnitřní zařízení.

Ze zdemolovaného vozu museli hasiči vyprostit dva zraněné muže. Kromě řidiče se při nárazu zranili i dva spolujezdci ve věku 25 a 20 let. „Všichni byli při vědomí s lehčími až středně těžkými zraněními je záchranáři transportovali do plzeňské fakultní nemocnice na akutní příjem,“ informovala mluvčí záchranné služby Mária Svobodová.  

Hodnocení článku je 66 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Hasiči Dobřany, Policie ČR,

Štítky nehoda, náraz do domu, nehoda se zraněním, Dobřany, dům, Plzeňský kraj, Fakultní nemocnice Plzeň, SEAT León, dvůr

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Auto doslova proletělo otevřenou bránou na dvůr a narazilo do domu, tři lidé se zranili  |  Doprava  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.