Počasí dnes14 °C, zítra19 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Banální nehoda odhalila namol opilou řidičku. V krvi jí kolovaly téměř čtyři promile alkoholu

Namol opilou řidičku odhalila v ulicích Plzně drobná dopravní nehoda. Díky tomuto karambolu naštěstí nemohla motoristka pokračovat v další jízdě, která by mohla mít fatální následky. Žena neváhala usednout za volant svého vozu, když měla v krvi téměř čtyři promile alkoholu!  

Nehoda se stala na křižovatce ulic Spojovací, Blatenská a Koterovská. Obešla se bez zranění. „Podle prvotních informací měla šestačtyřicetiletá řidička nacouvat ve Spojovací ulici s osobním vozidlem značky Citroen do osobního vozidla značky Mazda, který stál za ní. Žena měla přední částí vozidla více najet do hlavní vozovky Koterovské ulice, kde právě projíždělo jiné vozidlo. Zřejmě, aby její vozidlo netvořilo překážku v jízdní dráze projíždějícímu vozidlu, chtěla s vozidlem zacouvat zpět. Nevšimla si za sebou stojícího vozidla, do jehož přední části posléze svou zadní částí vozu narazila,“ popsala mluvčí policie Veronika Hokrová drobnou kolizi, která ovšem vedla k odhalení trestného činu.  

Přivolaní policisté na místě u obou řidičů provedli dechové zkoušky na zjištění alkoholu v dechu, přičemž detekční přístroj u řidičky ukázal pozitivní hodnotu, a to 3,85 promile alkoholu. U druhého řidiče detekční přístroj požití alkoholu vyloučil. Ženu policisté vyzvali, aby se dále podrobila lékařskému vyšetření spojenému s odběrem biologického materiálu ve zdravotnickém zařízení, čemuž se dobrovolně podrobila. Motoristka je podezřelá ze spáchání trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky.  

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Ivo Spisar

Štítky alkohol, opilá řidička, nehoda, čtyři promile, Plzeň, Mazda, Citroën

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Banální nehoda odhalila namol opilou řidičku. V krvi jí kolovaly téměř čtyři promile alkoholu  |  Doprava  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.