Počasí dnes9 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Zdrogovaný řidič s platným zákazem řízení ujížděl stovkou před policejní hlídkou ulicemi Plzně

Stokilometrovou rychlostí ujížděl dnes ráno po Rokycanské třídě s policejní hlídkou v zádech řidič vozu značky Audi. A jak už to tak bývá, ani tentokrát se prchajícímu motoristovi nepodařilo policisty setřást. Ve finále skončil s pouty na rukou a pozitivní trest na drogy ukázal, co bylo jedním z důvodů, proč se snažil před policisty ujet.  

Pětatřicetiletého motoristu pronásledovali policisté v Plzni v brzkých ranních hodinách. „Muž nereagoval na výzvy k zastavení pomocí výstražného a zvukového zařízení s červeným nápisem STOP. Naopak přidal na rychlosti a městem projížděl vysokou rychlostí. Svojí agresivní jízdou přitom ohrožoval ostatní účastníky silničního provozu,“ popsala honičku mluvčí policie Michaela Raindlová.

Muži zákona nakonec použili donucovací prostředky, konkrétně zahradili ulici služebním vozidlem a přiměli ujíždějícího muže zastavit. Potom už ho jen vytáhli z vozidla a nasadili pouta. „Orientační test na přítomnost omamných a návykových látek ukázal policistům pozitivní výsledek na amfetamin, metamfetamin a kokain Následnou lustrací policisté zjistili, že řidič má uložen platný zákaz řízení motorových vozidel,“ dodala mluvčí policie.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Richard Beneš

Štítky policejní honička, zdrogovaný řidič, drogy, zákaz řízení, Plzeň, Audi

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zdrogovaný řidič s platným zákazem řízení ujížděl stovkou před policejní hlídkou ulicemi Plzně  |  Doprava  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.