Počasí dnes7 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Jeden motorista vletěl s vozem téměř mezi krávy, další zdemoloval sloup elektrického vedení

Doslova až o kovové hrazení otevřené stěny kravína se zastavila dodávka, která vyletěla ze silnice, sjela z příkrého srázu a následně se převrátila na bok. Neobvyklou událost mohly sledovat překvapené krávy, které od převrácené dodávky dělil jen plot.

Nehoda se stala na silnici III/1859 mezi obcemi Únějovice a Kanice u osady Příkřice na Domažlicku. „Dvaatřicetiletý řidič při řízení nákladního vozidla dodávky Fiat Scudo ve směru jízdy na obec Kanice najel na pravou krajnici, přičemž už nedokázal vozidlo dostat zpět na silnici, vyjel vpravo mimo silnici, kde narazil do oplocení areálu kravína, dále sjel z prudkého svahu a přední částí vozidla narazil do hrazení pro krávy. Po dopravní nehodě se dodávka převrátila na levou stranu,“ popsala nehodu mluvčí policie Dagmar Brožová.  

Dechová zkouška na alkohol u řidiče měla negativní výsledek. Ke zranění osob ani zvířat nedošlo. Škoda na vozidle byla vyčíslena na 60 tisíc korun, škoda na majetku zemědělského družstva na 15 tisíc korun.

Jiný devětadvacetiletý řidič vozu značky Opel na Domažlicku za jízdy na silnici v Pocinovicích usnul, přejel do protisměru, kde narazil do betonového sloupu elektrického vedení. „Sloup se nárazem zlomil. Vozidlo náraz odmrštil zpět na pozemní komunikaci, přeražený sloup pak poškodil sloupek vrat u rodinného domu. Při dopravní nehodě nebyl nikdo zraněn, ani tento řidič před jízdou nepožil alkohol,“ uvedla policejní mluvčí.

Škoda na vozidle Opel byla vyčíslena na 100 tisíc korun, na sloupu na 80 tisíc korun a na sloupku oplocení u domu na jeden tisíc korun.

Hodnocení článku je 56 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky nehoda bez zranění, nehoda osobního automobilu, kravín, sloup elektrického vedení, silnice, kráva, sloup, okres Domažlice, Kanice, Opel, Únějovice, Fiat Scudo

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jeden motorista vletěl s vozem téměř mezi krávy, další zdemoloval sloup elektrického vedení  |  Doprava  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.