Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Nechvalně proslulá křižovatka u obce Seč má další oběť, srazily se tam dva osobáky

, aktualizováno 15. července 2020, 12:25

Tragická nehoda se stala kolem půl desáté dopoledne na nechvalně proslulé křižovatce u obce Seč na jižním Plzeňsku. Střetly se tam dva osobní automobily. Příčinou nehody bylo nedání přednosti v jízdě při vjíždění na hlavní silnici z vedlejší. Na místě zemřel šestatřicetiletý muž.

„Jednoho muže ve věku 30 až 40 let jsme transportovali do plzeňské fakultní nemocnice s lehkým zraněním. Druhý muž utrpěl velmi těžká zranění, kterým na místě podlehl. Lékař záchranné služby mohl pouze konstatovat úmrtí,“ uvedla mluvčí záchranné služby Mária Svobodová.

Na místě přistál i vrtulník letecké záchranné služby, který ovšem krátce po dosednutí zase odletěl.

Podle prvotního vyšetřování vyplývá, že šestatřicetiletý řidič, jel s vozidlem tovární značky VW Passat od obce Únětice směrem na Seč, kdy podle všeho nedal přednost osobnímu vozidlu škoda Octavia, které jelo po hlavní od Plzně směrem na Nepomuk. Řidič passatu bohužel utrpěl zranění neslučitelná se životem. Přesnou příčinu a okolnosti tragické nehody jsou v současné době předmětem dalšího vyšetřování. Alkohol na místě vyloučila dechová zkouška u třicetiletého řidiče škody," informovala mluvčí policie Ivana Jelínková.

Nehoda se stala na silnici I/20, která vede z Plzně na Nepomuk. Jedná se o místo častých a velmi vážných nehod. Jeden pomníček už připomíná lidský život, který tam vyhasl při jiné havárii. Poslední podobná nehoda se stala na křižovatce do obce Seč loni v říjnu. Tehdy narazila ve vysoké rychlosti zezadu jedna dodávka do druhé, která se chystala odbočit vlevo do obce Seč.  

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto

Štítky nehoda, tragická nehoda, smrtelné zranění, srážka dvou osobních automobilů, Plzeňský, Seč, havárie, Plzeňský kraj, úraz, Fakultní nemocnice Plzeň, Plzeň, Nepomuk, Volkswagen Passat, Únětice, Škoda Octavia

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nechvalně proslulá křižovatka u obce Seč má další oběť, srazily se tam dva osobáky  |  Doprava  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.