Počasí dnes8 °C, zítra9 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Pro těžce zraněného motorkáře z Prahy přiletěl na Šumavu záchranářský vrtulník

Vrtulník letecké záchranné služby zasahoval v neděli odpoledne u vážné nehody osmapadesátiletého motorkáře. Ten havaroval poblíž Dlouhé Vsi u Sušice a trpěl závažné zranění.

„S mnohočetnými zraněními a se zajištěnými dýchacími cestami transportoval vrtulník LZS motorkáře do plzeňské fakultní nemocnice na oddělení emergency,“ informovala mluvčí záchranné služby Mária Svobodová.

„Motorkář z Prahy jel na motocyklu značky BMW ve směru od obce Dlouhá Ves na Kašperské Hory. Kolem 15.30 hodin při projíždění levotočivé zatáčky vjel vpravo, kde narazil do svodidel. Vzhledem ke zranění muže nebyla na místě provedena dechová zkouška a v nemocnici byl vyžádán odběr krve. Odhadnutá hmotná škoda činí 90 tisíc korun,“ uvedla k nehodě mluvčí policie Dana Ladmanová.

Ohodnoť článek

Foto

Štítky nehoda motorky, nehoda se zraněním, letecká záchranná služba, Praha, Šumava, úraz, Sušice, BMW, Fakultní nemocnice Plzeň, Kašperské Hory

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pro těžce zraněného motorkáře z Prahy přiletěl na Šumavu záchranářský vrtulník  |  Doprava  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.