Počasí dnes9 °C, zítra13 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Seniorka s autem sestřelila motorkáře, oba do nemocnice transportoval záchranářský vrtulník

Na nepozornost čtyřiasedmdesátileté řidičky osobního automobilu dnes odpoledne krutě doplatil dvaačtyřicetiletý motorkář. Žena za volantem nedala jezdci na motorce přednost při odbočování a srazila se s ním. Oba se při střetu vážně zranili.

Nehoda se stala na silnici u Kralovic na severním Plzeňsku. „Muž utrpěl středně těžké zranění, byl při vědomí, když jsme ho transportovali do plzeňské fakultní nemocnice vrtulníkem letecké záchranné služby. Spolu s ním jsme transportovali i řidičku ženu, také byla při vědomí a rovněž i ona má středně těžké poranění,“ informovala mluvčí záchranné služby Mária Svobodová.

„Motoristka jela s vozidlem značky Fiat ve směru od Plzně, před Kralovicemi chtěla odbočit vlevo, kde nedala přednost protijedoucímu motorkáři. Alkohol u ženy vyloučila dechová zkouška. U motorkáře byl nařízen odběr krve, jelikož dechová zkouška nebyla vzhledem ke zranění možno provést. V současné době je doprava v místě dopravní nehody řízena kyvadlově, což bude trvat ještě asi dvě hodiny,“ informovala mluvčí policie Ivana Jelínková.

Ohodnoť článek

Foto

Štítky nehoda motorky, nehoda se zraněním, letecká záchranná služba, nehoda automobilu, senior za volantem, Kralovice, Fakultní nemocnice Plzeň, Fiat, Plzeňský kraj, Plzeň

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Seniorka s autem sestřelila motorkáře, oba do nemocnice transportoval záchranářský vrtulník  |  Doprava  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.