Počasí dnes13 °C, zítra18 °C
Neděle 6. října 2024  |  Svátek má Hanuš
Bez reklam

Smrtelná nehoda na dálnici D5, cizinec nepřežil náraz do stavebního stroje

, aktualizováno 7. června 2020, 11:20

Všechny složky IZS zasahovaly včetně vrtulníku letecké záchranné služby dnes ve čtyři hodiny ráno u nehody nákladního automobilu na 51 kilometru dálnice D5. Vozidlo tam narazilo do stavebního stroje v úseku, kde se opravuje dálnice na úrovni Mýta ve směru na Rozvadov. Na místě zahynul jedenačtyřicetiletý muž. Další vážná nehoda se stala dnes dopoledne na Rokycansku, kde narazil osobák do stromu.

„Cizinec za volantem nákladního automobilu ze zatím nezjištěných příčin vjel v rámci dopravního omezení do místa prací na dálnici ve směru na Rozvadov. Střetl se tam s pracovním strojem. Dnes se bude odstraňovat vozidlo a náklad. V místě platí již stávající Dopravní omezení z důvodu prací na silnici. Řidiči mířící na Rozvadov projedou levým jízdním pruhem,“ uvedla k tragické nehodě mluvčí policie Martina Korandová.

Další těžká nehoda se stala krátce po desáté hodině nedaleko Pavlovska u Dobříva na Rokcansku. Osobní automobil tam narazil do stromu. Letecká záchranná služba transportuje jedenatřicetiletou ženu s těžkým zraněním do plzeňské fakultní nemocnice. 

"Řidička jela s vozem Renault Thalia od Dobříva na Pavlovsko, ze zatim nezjistenych příčin vyjela z komunikace a narazila do stromu. Ve voze byla sama. Dechová zkouška nebyla vzhledem ke zranění možná. Nařízen odběr krve," doplnila k druhé vážné nehodě policejí mluvčí. 

Ohodnoť článek

Foto

Štítky nehoda, smrtelná nehoda, nehoda náklaďáku, dálnice D5, Plzeňský, dálnice, Rozvadov, strom, okres Rokycany, Mýto, Dobřív, Pavlovsko, Fakultní nemocnice Plzeň

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Smrtelná nehoda na dálnici D5, cizinec nepřežil náraz do stavebního stroje  |  Doprava  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.