Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Pátek 3. května 2024  |  Svátek má Alexej
Bez reklam

Řidička převrátila náklaďák a vysypala na silnici asfalt, při další nehodě se střetl traktor, dodávka a náklaďák

Náklaďák převážející asfalt zablokoval silnici u Poděvous na Domažlicku. Řidička tam najela na krajnici, dostala smyk a vůz převrátila. Sama utrpěla zranění a skončila v Domažlické nemocnici. Šrámy v obličeji od roztříštěného skla utrpěl i řidič traktoru, do kterého u Železné Rudy čelně narazil nákladní vůz. Náraz ho odmrštil i na projíždějící dodávku.

K nehodě nákladního vozu převážejícího asfalt došlo na silnici 183/II ve směru od obce Krchleby na Poděvousy. „Podle dosud zjištěných skutečností najela řidička z dosud nezjištěných důvodů na krajnici, uvedla vozidlo do smyku, a to se následně převrátilo na bok,“ řekla k okolnostem nehody policejní mluvčí Iva Vršecká.

„Žena ročník 1981 utrpěla lehčí zranění a byla transportována do Domažlické nemocnice k dalšímu ošetření,“ doplnila Mária Svobodová z krajské záchranky. Provedená dechová zkouška byla u řidičky negativní. Nehodou se nadále zabývají dopravní policisté.

K další nehodě, kde se střetly hned tři vozy, došlo na silnici mezi Zelenou Lhotou a Hojsovou Stráží. Řidič nákladního auta při vyjetí z levotočivé zatáčky spatřil před sebou zaměstnance, kteří tam upravovali vegetaci podél silnice a posekanou trávu a větve nakládali na přívěs za traktorem.

„Podle dosud zjištěných skutečností řidič nákladního vozidla nepřizpůsobil rychlost jízdy svým schopnostem a vlastnostem vozidla a čelně se střetl s traktorem, který stál řádně označený v protisměru. Ten byl vlivem nárazu odmrštěn a střetl se s dodávkovým vozidlem jedoucím ve směru na obec Železná Ruda,“ doplnila Vršecká.

„Řidič traktoru ročník 1968 utrpěl lehčí zranění v obličeji od roztříštěného skla a byl transportován do Klatovské nemocnice,“ dodala Svobodová. Dechové zkoušky vyšly u všech řidičů s negativním výsledkem. I touto nehodou se budou policisté nadále zabývat.
 

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto HZS Plzeňského kraje

Štítky nehoda nákladního vozu, skončil na boku, hromadná nehoda, nehoda traktoru, zablokoval silnici

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidička převrátila náklaďák a vysypala na silnici asfalt, při další nehodě se střetl traktor, dodávka a náklaďák  |  Doprava  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.