Počasí dnes20 °C, zítra14 °C
Pondělí 6. května 2024  |  Svátek má Radoslav
Bez reklam

Motorkář po nárazu do osobáku přeletěl přes přední kapotu a zastavil se až o svodidla. Utrpěl těžké zranění

Velmi těžké zranění utrpěl vlastní vinou motorkář, který se na kruhovém objezdu střetl s osobním automobilem. Po nárazu jezdec na motocyklu přeletěl přes přední kapotu vozidla a dopadl až ke svodidlům. Na místě zasahoval i vrtulník letecké záchranné služby.

Nehoda se stala v úterý ráno na silnici II/203 u Ostrova na Tachovsku. „Devětačtyřicetiletý muž utrpěl středně těžké zranění. Letecká záchranná služba ho transportovala na akutní příjem do plzeňské fakultní nemocnice,“ uvedla mluvčí záchranné služby Mária Svobodová. S transportem zraněného muže do vrtulníku pomohli hasiči. 

„Řidič motocyklu značky Honda jel ve směru od Nýřan do Ostrova u Stříbra, kdy při najíždění na kruhový objezd nedal přednost v jízdě osobnímu automobilu značky Škoda Octavia, který řídil jedenatřicetiletý muž. Auto jelo po kruhovém objezdu a motorkář narazil tak přední částí motocyklu do přední části vozidla. Po střetu přelétl přes přední kapotu auta a následně se i s motocyklem zastavil o kovová svodidla,“ popsala mechanismus nehody mluvčí policie Barbora Šmaterová.

Alkohol u obou řidičů vyloučila provedená dechová zkouška. Škoda byla předběžně vyčíslena na částku 50 tisíc korun, doplnila policejní mluvčí.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Hasičský záchranný sbor Plzeňského kraje

Štítky nehoda motorkáře, zraněný motorkář, narazil do auta, motorkář nedal přednost

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Motorkář po nárazu do osobáku přeletěl přes přední kapotu a zastavil se až o svodidla. Utrpěl těžké zranění  |  Doprava  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.