Počasí dnes14 °C, zítra19 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Neomalený cyklista srazil školáka a ujel od nehody, pátrá po něm policie

Velmi neohleduplně se zachoval zatím neznámý muž, který srazil malého chlapce a pokračoval dál v jízdě. K události došlo na cyklostezce ve Spáleném Poříčí na jižním Plzeňsku. Policisté zveřejnili snímky z kamer a doufají, že cyklistu někdo ze čtenářů pozná.

Zatím neznámý cyklista jel 6. října kolem půl jedné hodiny odpoledne po cyklostezce od fotbalového hřiště směrem k ulici Republikánská ve Spáleném Poříčí. Během jízdy zavadil levým řídítkem o běžícího chodce, který se nacházel v opačném směru. Podle serveru Krimi Plzeň se jednalo o žáka šesté třídy.

„Vlivem střetu došlo k drobnému zranění chodce, které si nevyžádalo lékařské ošetření. Cyklista po střetu z místa odjel a dopravní policisté by jej potřebovali k uvedené věci vyslechnout,“ říká policejní mluvčí Eva Červenková.

Svědci se mohou obrátit na linku 158 nebo se osobně dostavit na dopravní inspektorát v Plzni ve Slovanské aleji 26. Tam ostatně mohou přijít i ti, kteří viděli dopravní nehodu mezi obcemi Soběsuky a Nepomukem, kde dosud neznámý řidič projel pravotočivou zatáčku, přičemž se nedržel při pravém okraji silnice a zpětným zrcátkem narazil do protijedoucího Mercedesu Benz. „Viník nehody z místa ujel, aniž by s poškozeným sepsal záznam o dopravní nehodě. Při nehodě vznikla škoda ve výši dvou tisíc korun,“ dodala mluvčí.

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky cyklista srazil chodce, pátrání, policie pátrá, ujel od nehody, cyklista, havárie, Spálené Poříčí, Plzeňský kraj, Plzeň, Mercedes-Benz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Neomalený cyklista srazil školáka a ujel od nehody, pátrá po něm policie  |  Doprava  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.