Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Dáme jídlo nejsou jen restaurace, ale i Obchody. Nákup za pár minut u vás

PR článek

Dáme jídlo je tu pro každého, kdo si chce užít porci života navíc. Vaše oblíbená jídla rozvážíme až k vám od roku 2012 z více než 6000 restaurací ve všech krajích republiky. Nově u nás najdete i Obchody s širokou nabídkou potravin a drogerie, ale také květiny, delikatesy, skvělá vína nebo cukrovinky. Stačí objednat a nákup máte za chvíli u dveří.

Bleskový nákup na pár kliknutí

Rychlé nákupy jsou ve světě nesmírně populární záležitost. A my jsme moc rádi, že vám je můžeme dopřát jako jedni z prvních i tady v Česku. Místo čekání dlouhých front u pokladen si můžete jít třeba zaběhat, strávit hezké chvíle se svými nejbližšími nebo se začíst do své oblíbené knížky. Zkrátka a dobře, naši profesionální kurýři vše zajistí a vy si vychutnejte porci času navíc.

Nově rozvážíme i v Plzni!

Už za pár minut od objednání můžete vybalovat čerstvé pečivo, ovoce, zeleninu, maso, mléčné výrobky, ale i drogerii, delikatesy a květiny. V sekci Obchody na vás čeká třeba síť prodejen Žabka, Food Specials Plzeň, Kytky od Pepy, Vinotéka Borská pole nebo CBDsvět.  V brzké době se můžete těšit i na novinku v rámci Dáme jídlo, a to obchod Dáme market, kde každý den najdete vše čerstvé z pečiva, ovoce, zeleniny či masa nebo mléčných výrobků až po drogerii. Určitě si vyberete.

300 Kč na vaše první nákupy

Abyste si mohli Obchody na Dáme jídlo v Plzni vyzkoušet, máme pro vás 150 Kč bonus na první dva nákupy. Stačí si objednat, co zrovna potřebujete, a použít kód OBCHODY150. Ten platí do konce srpna a můžete ho použít rovnou dvakrát, takže během léta ušetříte krásných 300 Kč.

Jak na to? Jednoduše: Jděte na web www.damejidlo.cz nebo si stáhněte zdarma naši aplikaci. Zadáte svou adresu a zjistíte, jaké obchody ve svém okolí máte. Pak už jen stačí párkrát kliknout, zadat slevový kód, objednat a dát si nohy nahoru. Navíc se můžete zapojit do našeho věrnostního programu. Tam plníte jednotlivé výzvy, za které získáváte body. Body si následně proměníte za kupóny na další nákup.

Ohodnoť článek

Štítky Dáme jídlo, Plzeň, Dovážka, Rozvoz, obchod, DámeJídlo, květiny, Česko, Žabka, restaurace

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dáme jídlo nejsou jen restaurace, ale i Obchody. Nákup za pár minut u vás  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.