Počasí dnes11 °C, zítra10 °C
Čtvrtek 3. října 2024  |  Svátek má Bohumil
Bez reklam

Osmnáctiletý mladík praštil ženu pěstí do obličeje a snažil se jí ukrást kabelku

Surový útok a pokus o krádež zažila osmatřicetiletá Plzeňanka, kterou v šest hodin ráno na Mikulášském náměstí přepadl teprve osmnáctiletý mladík. Chytil ji za kabelku a chvíli se o ni přetahovali. Pak jí dal pěstí do obličeje. Žena se snažila utéct, násilník se ovšem vydal hned za ní. Své snahy zanechal až ve chvíli, kdy se na ulici objevili další kolemjdoucí.

K brutálnímu úroku došlo brzy ráno na Mikulášském náměstí. V prostoru dlážděné cesty vedoucí od řeky Radbuzy přistoupil k ženě neznámý pachatel a chytil ji za kabelku. „Žena ji pevně držela oběma rukama, nepustila ji, načež ji neznámý muž udeřil rukou sevřenou v pěst do obličeje. Žena poté začala utíkat, on běžel za ní, a když si všiml, že na ulici procházejí lidé, utekl,“ popisuje policejní mluvčí Dagmar Brožová.

Policisté brzy získali všechny potřebné informace a ve velmi krátké době spatřili osobu odpovídající popisu. Mladíka okamžitě zadrželi a převezli do policejní cely.

„Případ si převzali plzeňští kriminalisté, kteří zahájili úkony trestního řízení. Následujícího dne zahájili trestní stíhání osmnáctiletého muže, který byl obviněn ze spáchání zvlášť závažného zločinu loupež spáchaného ve stádiu pokusu,“ dodala Brožová. Mladík je aktuálně ve vazbě. Hrozí mu až deset let za mřížemi.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Pixabay.com

Štítky napadení, přepadení, surové přepadení, pokus o krádež, dal ženě pěstí

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Lenka Kuchařová

Mladíkovi ,,hrozí až 10 let za mřížemi "?Vsadím se,že v závěru se ukáže,že ten mladík patří ke státem chráněnému etniku a jediné,co mu ,,hrozí " je návrat na svobodu a poučení,aby si příště dával větší pozor při okrádání občanů.

Středa, 4. září 2024, 18:01Odpovědět

Osmnáctiletý mladík praštil ženu pěstí do obličeje a snažil se jí ukrást kabelku  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.