Počasí dnes27 °C, zítra24 °C
Úterý 30. dubna 2024  |  Svátek má Blahoslav
Bez reklam

Tělo mrtvé ženy vylovili z řeky v centru města, okolnosti její smrti vyšetřuje kriminálka

Tělo dosud neznámé ženy vylovili policisté z řeky Radbuzy na Anglickém nábřeží v samotném centru Plzně. Ani přes okamžitou první pomoc se u ní nepodařilo obnovit životní funkce a přivolaný lékař už mohl pouze konstatovat úmrtí. Případ si převzali kriminalisté.

Od včerejších nočních hodin se zabýváme případem nálezu ženského těla neznámé totožnosti v řece na Anglickém nábřeží v Plzni. Věc si na místě převzali kriminalisté z Městského ředitelství policie v Plzni a byla nařízena soudní pitva. Okolnosti případu jsou předmětem dalšího šetření,“ potvrdila policejní mluvčí Iva Vršecká.

Podle informací deníku Právo nebylo tělo ve vodě moc dlouho ani na něm při prvotním ohledání nebyly stopy násilí. Jednou z vyšetřovacích verzí je i sebevražda. Více ovšem odhalí až samotné vyšetřování.

Asi nejsledovanějším případem byl loňský nález znetvořeného těla v řece Berounce. Torzu chyběla hlava, genitálie a mělo mnoho bodných poranění. Identitu oběti potvrdily až testy DNA, šlo o dvaatřicetiletého Slováka, který se pohyboval v komunitě bezdomovců. Na případu pracoval speciálně vyčleněný tým kriminalistů. Po více než roce se jim podařilo pachatele dopadnout.

Policisté dopadli muže podezřelého z otřesné vraždy bezdomovce. Jeho rozřezané tělo bez hlavy našli v řece

Pachatele bestiální vraždy dopadli kriminalisté po více než roce intenzivního vyšetřování. Obětí se stal se stal dvaatřicetiletý slovenský bezdomovec, jehož tělo bez hlavy i dalších částí našel náhodný svědek loni v lednu v řece Berounce v Plzni....

Foto Jan Luxík

Štítky nález mrtvoly, mrtvola v řece, mrtvá žena, Radbuza, tělo v řece

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tělo mrtvé ženy vylovili z řeky v centru města, okolnosti její smrti vyšetřuje kriminálka  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.