Počasí dnes23 °C, zítra27 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

VIDEO: Mladík vyšplhal na kašnu, aby si udělal originální fotku. Zaujal nejen kamarády ale i policii

Slavné pozlacené kašny na náměstí Republiky v Plzni se zase jednou staly terčem pro rozdováděnou mládež. Tentokrát tam mladík dostal nápad, že by bylo hezké udělat si s kamarády fotku z vrcholku Velblouda. Jiný mladý muž s dívkou mu pomohli nahoru a pak společně zapózovali pro snímek na sociální sítě. Tímto svým kouskem ovšem upoutali pozornost městské policie, jelikož na ně mířila celou dobu bezpečnostní kamera.

„Na všelijaké brykule s kašnami na náměstí jsme si už zvykli. Do naší složky „kašnolezci“ přibyl další úlovek v podobě odvážlivce, který se rozhodl, že si pro originální fotku vyleze přímo na chrlič kašny Velbloud,“ popisuje Městská policie Plzeň na svých sociálních sítích. Na videu je vidět, jak mladíkovi pomáhá nahoru kamarádka s dalším mladíkem. Posléze trojice zapózuje a čtvrtý z party je opodál fotí. Nikdo přitom netušil, že jsou v kašně zabudovaná pohybová čidla.

„Alarm na našem operačním oddělení rozezněl naplno. Že jde o zábavu velmi nebezpečnou, už aktérům na místě vysvětlila naše hlídka,“ uzavřela policie. Kašny jsou na náměstí už přes 13 let a od té doby zažily mnohé. Loni v prosinci se poklop kašny Anděl proměnil například na taneční parket pro jednu slečnu. Také její vystoupení ukončila hlídka strážníků.

VIDEO: Rozjívená dívka tančila a twerkovala na zazimované kašně, bezpečnostní kamera vše natočila

Slavné kašny na náměstí Republiky v Plzni se opět staly terčem pro rozdováděnou mládež. Jedna z rozjívených tanečnic si z poklopu u Anděla udělala parket a předváděla kreace, za které by se nemusela stydět žádná “lehčí umělkyně“. K její smůle ji...

V kašnách se v létě často koupou opilí Němci

Legendární zlacené kašny lákají v tropických vedrech ke koupeli mnohé jedince. Všichni takoví příznivci letní koupele na náměstí by ale měli počítat s tím, že kašny jsou pod dohledem bezpečnostních kamer. A takové zchlazení přijde díky pokutě i na několik tisícovek. Možná by nebylo od věci zařadit tento fakt do turistického průvodce, neboť jsou to právě návštěvníci ze zahraničí, kteří v alkoholovém opojení skáčou polonazí do kašen.

Společnou koupel v kašně s názvem Chrtice si minulé léto užívali třeba němečtí turisté. Ti se svlékli do spodního prádla a naskákali do kašny, ze které si udělali hydromasážní vanu. „Bystré oko městského kamerového dohledu je zaregistrovalo právě ve chvíli kdy se jeden z mužů pohodlně usadil, zatímco druhý využíval samotný chrlič vody jako masážní prvek pro svá záda,“ popsala jejich řádění Tereza Schliková z tiskového odboru plzeňské městské policie. Ke smůle obou mužů jim soukromou vířivku přijeli o pár minut později ukončit strážníci. Rozverní muži si za své chování vysloužili pokutu. 

Čtete také:

Hodnocení článku je 40 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Městská policie Plzeň

Štítky vandalismus, kašny, kašny na náměstí, pozlacené kašny, šplhal na kašnu, městská policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Mladík vyšplhal na kašnu, aby si udělal originální fotku. Zaujal nejen kamarády ale i policii  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.