Počasí dnes23 °C, zítra27 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

VIDEO: Rozjívená dívka tančila a twerkovala na zazimované kašně, bezpečnostní kamera vše natočila

Slavné kašny na náměstí Republiky v Plzni se opět staly terčem pro rozdováděnou mládež. Jedna z rozjívených tanečnic si z poklopu u Anděla udělala parket a předváděla kreace, za které by se nemusela stydět žádná “lehčí umělkyně“. K její smůle ji kromě dvou kamarádů natáčela také bezpečnostní kamera. Během chvíle její vystoupení ukončila hlídka strážníků.

Na kašny se kouká. Nekoupe se v nich, nepere se v nich prádlo a ani se na nich nepořádá taneční vystoupení! Těmito slovy uvedla městská policie na sociálních sítích video, kde je zachyceno počítání mladé tanečnice.

„Zazimovaná kašna Anděl na náměstí Republiky posloužila jedné exhibicionistce k jejím originálním tanečním kreacím. Fanklub jí tvořil dvoučlenný doprovod, který jí povzbuzoval a při akci natáčel,“ popisují strážníci. Trojici však nedošlo, že je náměstí poseto kamerami a že celé jejich vystoupení sledují policisté na operačním středisku.

„Takže když zjistili, že tanečnice využívá majetek města jako místo k představení a při tom ničí poklop kašny, vyslali okamžitě na místo naše, mimo jiné, strážce kašen, kteří je včas ochránili před dalším útokem. Jsme tady nejen pro vaše bezpečí,“ uzavřela policie s informací, že došlo k poškození ochranného poklopu kašny. 

Koupačky i vtipálek, který ucpal kašnu saponátem

Je to už 13 let od doby, kdy začala proudit voda z pozlacených kašen na náměstí Republiky v Plzni. Jen měsíc po slavnostním zprovoznění načapala policie u kašen dva Slováky. Mladší z dvojice mužů vyrýval zapalovačem nápisy na stěnu Chrtice. Přistižený mladík pak strážníkům řekl, že se chtěli na kašnu s kamarádem prostě jen podepsat.

Místo se také stalo cílem bezdomovců. Ti buďto v kašně lovili drobné, co tam turisté ze zvyku naházeli nebo se v nich koupali. Policisté také řešili opilce, který se do kašny vymočil. Po vystřízlivění na záchytce se horlivě omlouval a zaplatil pokutu.


V roce 2017 zaneřádil kašnu vtipálek, foto: Městská policie Plzeň

Kašna Anděl se také stala terčem dvaatřicetiletého vtipálka, který do ní nalil několik lahví saponátu. Takhle sranda ale nakonec vyšla na osm tisíc korun, neboť pěna zanesla technické zázemí kašny a vyčistit ji musela specializovaná firma. Policisté nakonec muže dopadli a obvinili z přečinu poškození cizí věci a výtržnictví. 

Vandalové poškozují při svých letních koupelích zlacené kašny na náměstí. Nejčastěji v nich řádí opilí Němci

Legendární zlacené kašny na plzeňském náměstí Republiky lákají neustále v tropických vedrech ke koupeli další a další jedince. Všichni takoví příznivci letní koupele na náměstí by ale měli počítat s tím, že kašny jsou pod dohledem bezpečnostních...

 

V kašnách se často koupou opilí Němci

Legendární zlacené kašny lákají v tropických vedrech ke koupeli mnohé jedince. Všichni takoví příznivci letní koupele na náměstí by ale měli počítat s tím, že kašny jsou pod dohledem bezpečnostních kamer. A takové zchlazení přijde díky pokutě i na několik tisícovek. Možná by nebylo od věci zařadit tento fakt do turistického průvodce, neboť jsou to právě návštěvníci ze zahraničí, kteří v alkoholovém opojení skáčou polonazí do kašen.

Společnou koupel v kašně s názvem Chrtice si užívali začátkem července třeba rozdovádění němečtí turisté. Ti se svlékli do spodního prádla a naskákali do kašny, ze které si udělali hydromasážní vanu. „Bystré oko městského kamerového dohledu je zaregistrovalo právě ve chvíli kdy se jeden z mužů pohodlně usadil, zatímco druhý využíval samotný chrlič vody jako masážní prvek pro svá záda,“ popsala jejich řádění Tereza Schliková z tiskového odboru plzeňské městské policie. Ke smůle obou mužů jim soukromou vířivku přijeli o pár minut později ukončit strážníci. Rozverní muži si za své chování vysloužili pokutu. 

Poslední případ řešila městská policie v sobotu 22. července. „Koupel v městské kašně na náměstí Republiky si za dostatečné podpory publika v sobotu večer řádně užívala dvojice cizinců, ale jen do té doby, než jí vodní hrátky překazila přijíždějící hlídka městské policie. Ta muže ve věku jednatřicet a pětatřicet let odměnila za protiprávní jednání pokutou v řádech tisíců korun,“ shrnula mluvčí plzeňských strážníků Jana Pužmanová.

Hodnocení článku je 64 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Městská policie Plzeň

Štítky vandalové, kašny na náměstí, poškození kašen, tanec na kašně, koupání v kašně

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Karel Poláček

Mám sice vysokoškolské vzdělání, nevím ale je to twerkovat. Snad by bylo vhodné přidat vysvětlivku pro neznalé, jako jsem já.

Čtvrtek, 14. prosince 2023, 14:45Odpovědět

Martin Vaněk

Jak krásně se o naše asociály staráme - mají co pít, jíst, zdarma bydlení, a zábavu si už zajistí sami...

Sobota, 9. prosince 2023, 21:43Odpovědět

Jan Strapina

Vožralá pubertácká píča co dodat!!!!!!!Možná zhulená,neli přimo zfetovaná!

Sobota, 9. prosince 2023, 12:15Odpovědět

VIDEO: Rozjívená dívka tančila a twerkovala na zazimované kašně, bezpečnostní kamera vše natočila  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.