Počasí dnes20 °C, zítra21 °C
Pátek 10. května 2024  |  Svátek má Blažena
Bez reklam

Vypadá to jako mrtvola, oznámil vyděšený volající. Záhadu hrůzného nálezu rozlouskli strážníci

Okamžiky zděšení zažil pořádkumilovný občan z Plzně, který v popelnici na plast objevil cosi, co na první pohled vypadalo jako mrtvola zabalená do černého igelitového pytle. Oznámení jela okamžitě prověřit hlídka městské policie. Případ měl nakonec zajímavé rozuzlení, jednalo se totiž o velmi věrnou výzdobu z halloweenské oslavy.

„Ne, to není ono.“ Touto větou komentovala městská policie fotografii, na které je zachycený obsah žluté popelnice. Hororově působící nález na první pohled vypadá jednoznačně – jako mrtvola. Ve skutečnosti se ale jedná o naaranžované pytle, jež mají vzbudit hrůzu a děs. V poslední době, kdy se u nás rozmohlo pořádat halloweenské akce, jde o poměrně oblíbenou dekoraci.

„Byli jsme přivoláni k prověření velmi netradičního obsahu popelnice na tříděný odpad. Chválíme za to, že myslíte na životní prostředí a plastové pozůstatky z halloweenské oslavy házíte do žluté popelnice, ale! Slabší povahy, senioři, kardiaci - ti všichni jsou ohroženými skupinami a mohou být při takovém nálezu, řekněme, mírně nervózní,“ uvedli strážníci na svých sociálních sítích.

Tento příspěvek nicméně Plzeňany velmi pobavil a někteří začali i skládat říkanky. „Chceš-li náběh na mrtvici, otevři si popelnici,“ napsal jeden z nich. Paní Radana se zase pochlubila svou "strašlivou" výzdobou. „Taky jsme měli mrtvolku před dveřmi. Ale je moc dokonalá na to ji vyhodit do odpadu, tak nám teď straší ve skříni do příštího roku,“ napsala a připojila fotografii, za což sklidila obdiv od ostatních diskutujících i od samotné policie.

Čtete také:

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto MP Plzeň

Štítky kuriozní případ, nález v popelnici, nález těla, mrtvé tělo, halloweenská výzdoba

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vypadá to jako mrtvola, oznámil vyděšený volající. Záhadu hrůzného nálezu rozlouskli strážníci  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.