Počasí dnes23 °C, zítra16 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

Policie mírní bouřlivé emoce. Pachatelem surového napadení ženy v Plzni není cizinec, ale muž odsouzený za tři případy znásilnění

Případ surového pokusu o znásilnění osmadvacetileté ženy rozdmýchal velkou vlnu emocí. Mnozí lidé na sociálních sítích začali okamžitě diskutovat, že viníkem je rozhodně cizinec. Policie k případu uvolnila nové informace včetně té, že tentokrát jde o Čecha. Jedná se o muže, který si v minulosti odpykal trest za zneužití tří žen. U jedné nezletilé se o to pokusil. K poslednímu případu došlo na lesní cestě mezi městskými částmi Doubravka a Slovany.

K přepadení došlo v podvečerních hodinách na lesní cestě. Šestatřicetiletý muž k ženě zezadu přistoupil a přiložil ji na krk klacek, kterým ji škrtil. Poté svou oběť povalil na zem. Žena se však bránila a duchapřítomně mu hodila do obličeje hlínu, čímž se zachránila. Zaskočený agresor ji totiž pustil a ona využila příležitost k útěku. Okamžitě zamířila na nejbližší policejní služebnu a vše ohlásila. Muž posléze z místa odjel na malotraktoru, který měl připravený na odvoz dřeva. Policie viníka dopadla o dva dny později.

„Muž byl před několika málo lety propuštěn z výkonu trestu, ve kterém byl mimo jiné za to, že znásilnil tři ženy a u jedné nezletilé se o to pokusil. Abychom zabránili šíření různých dezinformací, tak podotýkáme, že se nejedná o cizince,“ uvedla policie na sociální síti X. Útočník je momentálně ve vazbě a čelí obvinění ze spáchání zvlášť závažného zločinu znásilnění spáchaného ve stádiu pokusu. 

Hodnocení článku je 86 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík

Štítky napadení, surové napadení, napadl ženu, vazba

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mira Glőckner

Klasika. Lidé mdlého rozumu dělají vždy okamžité soudy, tak jako ty dvě cigošky, co bezdůvodně brutálně zmlátily mladou bulharskou maminku před jejímy na smrt vyděšenými dětmi.

Pátek, 22. září 2023, 08:19Odpovědět

Policie mírní bouřlivé emoce. Pachatelem surového napadení ženy v Plzni není cizinec, ale muž odsouzený za tři případy znásilnění  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.