Počasí dnes25 °C, zítra24 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Kontroverzní influencer a zápasník Patrik Žralok opět řádil, surově napadl a poplival revizora ČSAD

Kontroverzní influencer a nechvalně proslulý zápasník známý pod jménem Patrik Žralok rozhodně nejde pro nějakou ránu daleko. Nově to předvedl i na videu, kde podle svých slov brání ženu napadenou revizorem ČSAD. Staršího muže se svým kumpánem zbil, poplival a sprostě mu nadávali. Případ vyšetřuje policie a hledá svědky incidentu, který se stal 6. září na autobusové zastávce v Tlučné u Plzně.

„Zabýváme se případem slovního a fyzického napadení dvaačtyřicetiletého muže, ze strany dvou mužů, ke kterému došlo na autobusové zastávce v Tlučné. Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu výtržnictví. V souvislosti s tímto případem žádá policie svědky napadení, kteří jsou zachyceni na přiložených fotografiích, aby se přihlásili buď osobně na obvodním oddělení Nýřany nebo na linku 158,“ informovala Plzeňskou Drbnu mluvčí policie Eva Červenková.

Influencerovi může přitížit i skutečnost, že si celý incident nahrával a posléze jej zveřejnil na svém Instagramu, kde má tisícovky sledujících. Netrvalo dlouho a záznam se začal rychle šířit po sociálních sítích. Za hrdinu ale rozhodně není. „Tady tuta mrd*a dala facku tamhle staré paní. Mám to natočený,“ říká několikrát trestaný zápasník vystupující pod přezdívkou Patrik Žralok. Video z útoku na starou paní ale nezveřejnil, zato dál natáčel revizora a svoje agresivní výpady vůči němu stupňoval.

„Počkej až ti šlápnu do huby!"

„Počkej až přijedou policajti! Ty jsi dal facku paní a ty buď rád, ty kun*do. Jsou tady kamery. Já ti dám, že je všechno v pořádku, počkej až ti šlápnu do huby, ty zmr*e jeden. Připadá vám to normální? Mlátit starou paní. Jen počkej, ty mrd*ko chcíplá,“ křičí směrem k muži, který se marně snaží situaci zklidnit.

V další části videa je vidět, jak muž s brýlemi stojí opodál a kouká do telefonu. Influencer na něj přesto míří kamerou a haleká: „Co na čumíš, ty kun*o!“ Na záznamu je také jasně slyšet hlas některé z žen na zastávce, která na něj volá, ať už ho nechá na pokoji. Místo toho rozčilený zápasník přistoupí k muži s brýlemi a plivne mu do obličeje.

Muž se snaží bránit a v tu chvíli na něj zaútočí jeden ze zápasníkovo kamarádů. V poslední části videa má muž plný obličej plivanců, což Patrik, který se zjevně začal předvádět před fanoušky, komentuje slovy: „Ukaž tu držku. Ty jsi ale krásnej. Tady máš ještě jeden. Tady máš ty kun*o jedna. Nejraději bych tě pochc*al. Tady máš ty kun*o chcíplá,“ a ještě čtyřikrát na muže plivne.

Podle dopravce napadla revizora samotná seniorka 

Do jiného světla ovšem staví celý incident vyjádření společnosti ČSAD Plzeň, která se zastává svého zaměstnance a událost popisuje zcela jinak, než jak ji prezentuje zápasník Žralok. Podle prohlášení ČSAD, které zveřejnil server Krimi Plzeň, prováděl revizor kontrolu cestujících. Žena při kontrole uvedla, že je jí 70 let a proto nemusí platit za přepravu. Odmítla však předložit doklad, kterým by to prokázala. Revizor následně zavolal linku 158 a vyžádal si příjezd hlídky policie na zastávku v Tlučné.

Po vystoupení z autobusu ale žena odmítla spolupracovat a snažila se z místa odejít. Když se jí v tom snažil revizor zabránit, žena ho obešla, přešla na tykání, muži začala nadávat a dala mu facku. Ten se pokusil dalšímu útoku zabránit tím, že ji chytil za ruku, stojí v prohlášení ČSAD. V ten okamžik se měli do incidentu vložit dva muži stojící na protějším chodníku. Kontrolora ČSAD napadli údery pěstí do hlavy poté, co ho označili za agresora. Opakovaně mu plivali do obličeje, nadávali mu vulgárně a jeden z útočníků vše natáčel na mobil. V agresivním chování měli podle vyjádření ČSAD pokračovat i po příjezdu policejní hlídky. Uvedené video má Patrik Žralok stále dostupné na svém Instagramu, byť v sestříhané podobě.

Hodnocení článku je 54 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Žralok Patrik

Štítky kontroverzní influencer, Patrik Žralok, napadení revizora, ČSAD, výtržnictví

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Josef Vyndalho

samozvaný "ochránci"černých pasažérů,obyčejný idioti nažraný steroidama a vypatlaný hlavy.....

Úterý, 19. září 2023, 19:22Odpovědět

Karel Poláček

Slovo influencer je odvozeno od slova influence tedy vliv. Dost možná byl dotyčný pod vlivem, možná je pod vlivem pořád.

Úterý, 19. září 2023, 09:46Odpovědět

Kontroverzní influencer a zápasník Patrik Žralok opět řádil, surově napadl a poplival revizora ČSAD  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.