Počasí dnes20 °C, zítra22 °C
Neděle 12. května 2024  |  Svátek má Pankrác
Bez reklam

Po nešťastném pádu zemřel jeden ze závodníků mistrovství světa v sajdkárkrosu, pořadatel závody zrušil

Mistrovstvím světa v sajdkárkrosu v Kramolíně na Plzeňsku otřásla tragédie. Po tragické nehodě ve vloženém závodu veteránů zemřel spolujezdec jednoho ze zahraničních závodníků. Pořadatel další dnešní závody zrušil.

„Po vážné nehodě dnes během závodu Veterán Sidecar v Kramolíně - podpůrný závod Mistrovství světa v motokrosu FIM Sidecar byl na žádost místních úřadů zrušen program závodu na zbytek dne. Jako vždy v těchto situacích jsou naše myšlenky s těmi, kterých se událost dotýká," informovali organizátoři v prohlášení.

„Velký svátek sajdkárkrosu v Čechách byl předčasně ukončen v prvním kole první jízdy veteránů. Zahraničí posádka H. Bijlmakers - R. Boom měla po startu nešťastný pád, který spolujezdec bohužel nepřežil. Sajdkárkrosová komunita tímto přišla o skvělého člověka, kamaráda a mechanika. Náš Tým #77 by chtěl tímto vyjádřit upřímnou soustrast celé rodině," popsal FanClub závodníka Josefa Petáka na svých sociálních sítích.

Kramolín hostil třetí díl letošního šampionátu, v sobotu závodníci absolvovali kvalifikační jízdy. V druhé polovině srpna je v plánu dvanáctý podnik sezony v jihočeské Kaplici.

Foto Richard Beneš

Štítky smrtelná nehoda, závod Kramolín, mistrovství světa v sajdkárkrosu, tragická nehoda

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Po nešťastném pádu zemřel jeden ze závodníků mistrovství světa v sajdkárkrosu, pořadatel závody zrušil  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.