Počasí dnes9 °C, zítra13 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Kriminalisté vyšetřují případ mrtvého muže, před smrtí ho zřejmě někdo zbil

Kriminalisté vyšetřují smrt muže, kterého našli první lednový den bez známek života v jednom z bytů v Plzni na Vinicích. Ve věci nařídili pitvu a nyní pracují na sestavení časové osy, aby zjistili, kde se muž před smrtí pohyboval. Proto se také obrací s prosbou na veřejnost. Pokud jste muže na silvestra spatřili nebo s ním byli v kontaktu, obraťte se na linku 158. Zároveň policisté pátrají po Ukrajinci, který by mohl být v případu důležitým svědkem.

Tělo jednačtyřicetiletého muže nalezli policisté na Nový rok krátce po sedmé hodině večerní. Případ si okamžitě převzala kriminálka a nařídila u mrtvého soudní pitvu. Její výsledky policie nezveřejnila, podle serveru Krimi Plzeň ale někdo muže před smrtí surově zbil.

„Kriminalisté se nyní snaží zmapovat pohyb zemřelého, a to především ve dnech 31. prosince 2022 a 1. ledna 2023. Hledají svědky, kteří poškozeného spatřili či s ním byli v kontaktu. Pokud jste muže, který je zachycen na obrázku, potkali, kontaktujte bezplatnou tísňovou linku policie 158,“ uvedla policejní mluvčí Dagmar Brožová.

Prvního ledna také policie vyhlásila pátraní po šestatřicetiletém Ukrajinci, který by měl co říct v souvislosti s prověřováním možného násilného trestního činu.

„Jedná se o Ivana Jaremara. Jakékoli informace k hledanému nám, prosím, sdělte na linku 158 či na nejbližší policejní služebně. Hledaný je vysoký zhruba 190 cm, hubené postavy, má krátké černé vlasy, krátké vousy a sobě by měl mít pravděpodobně tmavě modrou bundu bez kapuce,“ informovala bez dalších podrobností policie na svém twitterovém účtu.

Hodnocení článku je 58 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky pátrání, mrtvý muž, podezřelé úmrtí

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kriminalisté vyšetřují případ mrtvého muže, před smrtí ho zřejmě někdo zbil  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.