Počasí dnes28 °C, zítra26 °C
Středa 26. června 2024  |  Svátek má Adriana
Bez reklam

Silnice k nemocnici je samá díra, město začalo s opravou povrchu. Řidiči musí počítat s omezením

Dlouhé roky si řidiči v Rokycanech stěžovali na stav Voldušské ulice, která vede k nemocnici. Někteří ho dokonce označili za katastrofální. Radnice proto ve středu 15. května začala s opravou problémového úseku. Motoristé musí počítat s uzavírkou a objízdnou trasou. Náklady na výměnu povrchu dosáhnou na 2,2 milionu korun včetně DPH.

Rekonstrukce se týká zhruba 500 metrů dlouhého úseku. Silničáři začali ve středu s frézováním povrchu a pokračovat budou ještě zítra. Pak začnou pokládat nový asfalt. První fáze oprav si vyžádá částečnou uzavírku Voldušské ulice. Řidiči projedou jedním pruhem.

„Pokládka první asfaltové vrstvy bude provedena o víkendu 18. a 19. května, kdy dojde k úplné uzavírce komunikace. Druhá vrstva asfaltu bude položena o následujícím víkendu 25. a 26. května. V případě nepřízně počasí o některém z víkendu se asfaltování posune o další víkend,“ upřesnila mluvčí Rokycan Adriana Jarošová.

Při úplné uzavírce budou lidé muset využít objízdnou trasu a projíždět ulicí Osecká a U Hvězdárny. Přístup k nemocnici zůstane samozřejmě zachován. „Občané z ulic Voldušská, Nad Nemocnicí, Pod Nemocnicí, Nad Kalvárií během daných víkendů mohou využít bez poplatku parkování na parkovišti u plaveckého areálu,“ dodala Jarošová.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Adriana Jarošová

Štítky oprava silnice, rekonstrukce vozovky, silnice k nemocnici, Voldušská ulice, Rokycany

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Silnice k nemocnici je samá díra, město začalo s opravou povrchu. Řidiči musí počítat s omezením  |  Rokycansko  |  Z kraje  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.