Počasí dnes14 °C, zítra19 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

FOTO: Centrem Plzně prošli italští fanoušci Interu Milán pod dohledem policejních těžkooděnců

Pod dohledem policejních těžkooděnců i dalších pořádkových policistů se kolem 17. hodiny začali na plzeňském náměstí Republiky shromažďovat italští fanoušci Interu Milán. Ti dorazili do Plzně na utkání Ligy mistrů s domácím FC Viktoria Plzeň. I když bylo fanoušků hostujícího klubu na náměstí kolem 100, dávali o sobě hlasitě vědět zpěvem chorálů a hlasitým skandováním, které řídil jeden muž s magafonem.

Fotbaloví fanoušci se jako tradičně shromáždili u bistra, které je součástí populárních veřejných toalet, kde popíjeli. Poklidnou atmosféru narušovaly nelibé pokřiky směrem k novinářům. Došlo i na facky mezi dvěma fanoušky, když se jeden z nich hnal poskytnout rozhovor České televizi, což se ale zjevně vůbec nelíbilo jeho krajanovi. Před odchodem italských fanoušků směrem k Doosan Areně policie zatím žádné větší konflikty nemusela řešit. 

Do pohybu se dali fanoušci Interu Milán v 17:30 hodin a za policejního doprovodu prošli dřevěnou ulicí směr stadion. Průvod se na chvíli zastavil v lokalitě U Zvonu, kdy se řešil problém s nepovolenou pyrotechnikou, kterou měl jeden z fanoušků u sebe a kterou odpálil. Pořádek si mezi sebou zjednali sami fanoušci a dýmovnici okamžitě uhasili. Pak se ale dal průvod opět do pohybu a došel v klidu až před Doosan Arenu. 

FOTOGALERIE: Fanoušci Interu Milán v Plzni

Úterý, 13. září 2022, 17:50

FOTOGALERIE: Fanoušci Interu Milán v Plzni
FOTOGALERIE: Fanoušci Interu Milán v Plzni

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Zuzana Duzbabová

Štítky Liga mistrů, FC Viktoria Plzeň, Inter Milan, bezpečnostní opatření, policejní opatření, fanoušci, pochod fanoušků, FC Internazionale Milano, Liga mistrů UEFA, Náměstí republiky, Česká televize, Policie České republiky, Stadion města Plzně

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FOTO: Centrem Plzně prošli italští fanoušci Interu Milán pod dohledem policejních těžkooděnců  |  Fotbal  |  Sport  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.