Počasí dnes14 °C, zítra19 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Vydařený start sezóny, viktoriáni porazili doma Mladou Boleslav 2:1

Viktoriáni za sebou po úspěšném vstupu do Evropské konferenční ligy i vítěznou premiéru v nejvyšší české soutěži ročníku 2021/22. Západočeši v 1. kole FORTUNA:LIGY porazili na domácí půdě Mladou Boleslav 2:1. Tři body vystřelili Jean-David Beauguel a Radim Řezník.

Rozjezd do zápasu byl od obou týmů trochu pomalejší, ale hned z první vážnější akce se viktoriáni radovali. Luděk Pernica famózním pasem z půlky hřiště našel Miroslava Káčera, ten ještě posunul Jeanu-Davidu Beauguelovi a nejlepší střelec Viktorky v uplynulé sezoně otevřel skóre.

O pár chvil později Doosan Arena zvedala ruce nad hlavu znovu. Centr Joela Kayamby do pokutového území zasáhli nůžkami nejprve Matěj Hybš, potom i JDB – sice ani jedny nebyly úspěšné, ale míč se odrazil až k Radimu Řezníkovi a navrátilec z hostování zvýšil vedení FCVP. Poločas tak skončil úspěšným výsledkem 2:0.

Ihned v první minutě druhé půle byli hosté blízko ke snížení, Milan Škoda naštěstí orazítkoval jen břevno. Další zajímavý pokus zpoza vápna zkusil Ewerton, ani on však neměl přesná mířidla. Středočeši se dočkali po uplynutí hodiny hry, právě Ewerton po skvělé individuální akci na levé straně předložil Milanu Škodovi a hráč z Klubu legend snížil.

Viktoriáni nakonec zvládli zdolat Mladou Boleslav stejným výsledkem jako Dynamo Brest, výhru 2:1 tentokráte trefili Jean-David Beauguel a Radim Řezník.

Ohodnoť článek

Tisková zpráva | Foto FC Viktoria Plzeň

Štítky fotbal, FC Vikoria Plzeň, Fortuna:liga, Mladá Boleslav, FK Mladá Boleslav, Radim Řezník, Jean-David Beauguel, Evropská konferenční liga UEFA, 1. česká fotbalová liga, Milan Škoda, FC Viktoria Plzeň, Luděk Pernica, Matěj Hybš, SK Dynamo České Budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vydařený start sezóny, viktoriáni porazili doma Mladou Boleslav 2:1  |  Fotbal  |  Sport  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.