Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Na fotbal může v Plzni už jen 2000 diváků, přednost dostanou permanentkáři

Pouze omezený počet permanentkářů může přijít na nedělní utkání Viktorie Plzeň s Brnem. Klub musí reagovat na nařízení ministerstva zdravotnictví a musí omezit kapacitu Doosan Areny na 2000 osob.   Pro celý klub jde o velmi složitou situaci. Již v úterý byl zastaven předprodej vstupenek i volný prodej permanentek.

„Jde o velmi nepříjemnou situaci pro celý klub i pro naše fanoušky, musíme to však respektovat,“ říká mluvčí klubu Václav Hanzlík. Podle jeho slov prakticky neexistuje ideální řešení, jak tento počet fanoušků vybrat. „Rozhodli jsme se, že povolená kapacita bude nabídnuta permanentkářům, kteří si oproti své kartě vyzvednou náhradní vstupenku přímo na pokladně Doosan Areny, výměna bude spuštěna v pátek v 9 hodin ráno a poběží až do naplnění povolené kvóty 2000 míst,“ informuje mluvčí.

Vzhledem k tomu, že několik dní byl otevřený i volný prodej vstupenek, bude těmto fanouškům nabídnuto vybrat si ze dvou variant. Vrácení plného vstupného, tato možnost bude až do posledního zápasu podzimu, či ponechání si vstupenky s tím, že se tato vstupenka stane „voucherem“, který bude možné využít kdykoli během podzimu k vyzvednutí náhradní vstupenky na jakékoli domácí ligové utkání, pokud to volná kapacita umožní.

„Aktuální nařízení je platné na následujících 14 dní, poté uvidíme, jak se situace vyvine. V ideálním případě by například fanoušci mohli vstupenku využít na dalším domácím zápase se Spartou. To však samozřejmě nyní nedokážeme slíbit,“ vysvětluje mluvčí klubu.

Ohodnoť článek

Foto Martin Skála

Štítky FC Viktoria Plzeň, fotbal, fotbalisté, předprodej vstupenek, vstupné, omezený počet diváků, vstupenka, FC Zbrojovka Brno, AC Sparta Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na fotbal může v Plzni už jen 2000 diváků, přednost dostanou permanentkáři  |  Fotbal  |  Sport  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.