Počasí dnes31 °C, zítra25 °C
Sobota 27. července 2024  |  Svátek má Věroslav
Bez reklam

Hráči fotbalové Plzně budou i v dalších letech nosit na dresech logo Doosan Škoda Power

Bezmála 20 let trvá partnerství mezi Viktorií Plzeň a společností Doosan Škoda Power. Obě strany teď podepsaly smlouvu o spolupráci na minimálně další čtyři roky. Poprvé se logo společnosti, která se soustředí na výrobu turbín, objevilo na viktoriánských dresech v sezoně 2005/2006.

Za téměř dvě dekády trvající spolupráce oslavila Plzeň zisk šesti mistrovských titulů, čtyřikrát si zahrála v Lize mistrů a utkala se s fotbalovými giganty jako je Real Madrid, Barcelona. Bayern nebo Manchester City. Spolupráce s generálním partnerem Doosan Škoda Power, jejíž jméno nese i stadion, potrvá i v následujících letech.

„Touto novou smlouvu překročíme hranici dvaceti let vzájemné podpory, což je naprosto mimořádné a jen to dokresluje vzájemné synergie. Společně jsme za tu dobu slavili nejen velké úspěchy na hřišti, ale hlavně dělali radost fanouškům a podíleli se na řadě aktivit v rámci celého města Plzeň i Plzeňského kraje,“ uvedl předseda představenstva a generální ředitel klubu Adolf Šádek.

„Jsme rádi, že můžeme být již skoro 20 let hrdým partnerem klubu, který je jedním z nejúspěšnějších v České republice. Pevně věřím, že tímto spojením přispíváme k rozvoji sportovních aktivit pro mládež v regionu a zároveň velmi dobře propagujeme zvuk českého špičkového strojírenství nejen v rámci České republiky, ale i v Evropě,“ doplnil generální ředitel Doosan Škoda Power Youngki Lim.

Ohodnoť článek

Foto FC Viktoria Plzeň

Štítky fotbal, FC Viktoria Plzeň, Doosan Škoda Power, generální partner, podpora sportu

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hráči fotbalové Plzně budou i v dalších letech nosit na dresech logo Doosan Škoda Power  |  Fotbal  |  Sport  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.