Počasí dnes7 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Viktoriáni odehrají dvě následující utkání před prázdnými tribunami

Bez fanoušků odehraje Viktoria Plzeň následující dvě ligová utkání. Stalo se tak na základě rozhodnutí ligového výboru LFA po zákazu pořádání akcí s vyšším počtem než 100 účastníků.  

První zápas, který fanoušci Viktorie neuvidí přímo na stadionu, je nedělní souboj se Spartou na pražské Letné. Již ve středu klub avizoval, že zakoupené vstupenky do sektoru hostů mohou fanoušci vrátit ve Viktoria shopu a bude jim vyplacena nazpět celá částka.

„Samozřejmě celý klub mrzí, že nás fanoušci nebudou moci podpořit v důležitém zápase, nicméně plně chápeme a respektujeme toto rozhodnutí. A stejnou prosbu máme i na naše fanoušky, tedy aby respektovali veškerá nařízení v této mimořádné situaci,“ říká mluvčí klubu Václav Hanzlík s tím, že klub nyní prioritně řeší záležitosti spojené s nedělním zápasem, následně se bude zabývat nadcházejícím duelem.

„Vše je čerstvé, sled událostí velmi rychlý. Veškeré otázky směrem k domácímu zápasu s Mladou Boleslaví zodpovíme nejpozději na začátku příštího týdne, prodej vstupenek je samozřejmě pozastavený,“ dodal mluvčí klubu.

Obě utkání by měla být přenášená živě v televizi (02 TV Sport), klub se pokusí zajistit svým fanouškům veškeré možné zpravodajství včetně všech ohlasů prostřednictvím klubového webu i sociálních sítí.

Omezení a nařízení se samozřejmě týká i utkání B týmu, mládežnických či ženských výběrů FC Viktoria. Odehrají se dle řádných hracích termínů, nicméně bez diváků. Týká se to jak Luční ulice, tak i ostatních hřišť, kde se budou utkání odehrávat. „Rovněž v těchto případech žádáme fanoušky, a především rodiče hráčů, hráčské skauty i agenty, aby respektovali toto opatření,“ uzavřel mluvčí klubu.

Ohodnoť článek

Foto FC Viktoria Plzeň

Štítky fotbal, FC Viktoria Plzeň, koronavirus, zrušené utkání, extraliga, viktoriáni, FK Viktoria Žižkov, AC Sparta Praha, FK Mladá Boleslav, Letná

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Viktoriáni odehrají dvě následující utkání před prázdnými tribunami  |  Fotbal  |  Sport  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.