Počasí dnes12 °C, zítra15 °C
Středa 23. října 2024  |  Svátek má Teodor
Bez reklam

Nemocniční sestra Ivana Babková vydřela s Dexterem skvělé páté místo na mistrovství světa v canicrossu

Skvělým výsledkem zabodovala na mistrovství světa v canicrossu všeobecná sestra Klatovské nemocnice Ivana Babková. Úřadující mistryně České republiky vybojovala se svým psím parťákem Dexterem v obrovské konkurenci páté místo.

„Vůbec jsem netušila do čeho jdu, takže jsem velmi mil překvapená,“ prozrazuje všeobecná sestra, která před odjezdem do italské Bardonecchie doufala v umístění do 15. místa. „Navíc po obhlídce trasy jsem nevěřila ani tomu, že to doběhnu celé. Takový výsledek na takhle těžké trati jsem vážně nečekala. Ještě v pátek bych se nejraději otočila na patě a jela domů, když jsme prošli trať,“ popisuje Ivana Babková.

Závod se běžel na sjezdové trati. „Byla hodně technická a byly tam prudké seběhy. My raději málo seběhů, nejlépe žádné. Navíc nepřetržitý déšť před závodem udělal z trati jednu velkou bahenní lázeň,“ dodala úspěšná závodnice.

Ivaně Babkové se daří skloubit náročnou práci s náročnými běžeckými tréninky a společně s Dexterem se canicrossu věnují už třetím rokem.

Ohodnoť článek

Foto Se svolením Ivana Babková

Štítky caniscross, mistrovství světa, páté místo, mistryně republiky, všeobecná sestra, Klatovská nemocnice, Ivana Babková

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nemocniční sestra Ivana Babková vydřela s Dexterem skvělé páté místo na mistrovství světa v canicrossu  |  Sport  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.