Počasí dnes23 °C, zítra27 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Zdrogovaný řidič s uloženým zákazem řízení havaroval se stavebním strojem

Kuriózní nehodu s klasickým zakončením má na svědomí řidič pracovního stroje, který s ním havaroval v Cheznovicích na Rokycansku. Policisté totiž při vyšetřování nehody zjistili, že muž byl v době nehody pod vlivem omamných látek.

„Havárie se stala v okamžiku, kdy muž s pracovním strojem dumper tovární značky Barford Terex, bez přidělené registrační značky, jel směrem na obec Kařez. Na křižovatce při odbočování vlevo nejel dostatečně vpravo a po odbočení vjel do protisměru, kde se střetl se zaparkovaným vozidlem tovární značky Ford Transit,“ uvedla mluvčí policie Dagmar Brožová.

Požití alkoholických nápojů před jízdou policisté u řidiče vyloučili dechovou zkouškou. „Pozitivně však reagoval orientační test na přítomnost omamných a psychotropních látek ve slinách, a to na metamfetamin. Policisté na základě pozitivního výsledku řidiče zajistili a převezli do lékařského zařízení, kde se podrobil lékařskému vyšetření spojenému s odběrem biologického materiálu,“ informovala policejní mluvčí.

Následně policisté z dostupných evidencí zjistili, že muž má rozhodnutím Okresního soudu Plzeň - město uložen zákaz řízení všech motorových vozidel na dobu třiceti měsíců, který trvá až do ledna 2024. Viník nehody je podezřelý ze spáchání trestného činu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání.

Ohodnoť článek

Foto truck1.com

Štítky nehoda se stavebním strojem, řidič pod vlivem drog, zákaz řízení motorových vozidel, havárie, okres Rokycany, Ford Transit, Kařez, Plzeň

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zdrogovaný řidič s uloženým zákazem řízení havaroval se stavebním strojem  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.