Počasí dnes14 °C, zítra19 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Vtipálek napekl na večírek koláčky s marihuanou a tři ženy tím poslal do nemocnice, teď musí zaplatit

Večírek na závěr sportovního soustředění v Tachově chtěl šestačtyřicetiletý muž zpestřit speciálními koláčky s marihuanou. Osazenstvu však tajemnou přísadu zatajil. Ve výsledku skončily tři ženy v nemocnici. Nyní soud muže potrestal pokutou ve výši jednadvacet tisíc korun. Verdikt je pravomocný.

Okresní soud v Tachově posoudil případ jako drogový delikt a muže uznal vinným z přečinu nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy. Informaci přinesl deník Právo.

Obžalovaný i státní zástupce s trestem souhlasili. Muž bude částku postupně splácet. Celý případ se odehrál v polovině srpna tohoto roku na jednom bujarém večírku na závěr sportovního soustředění. Zhruba půl hodiny po půlnoci chtěl muž zábavu okořenit a nabídl kolegům koláčky s marihuanou.


Po dezertu se zaprášilo a zůstala jen prázdná krabička, zdroj: Policie ČR

O tom, že koláčky obsahují tuto ingredienci měl muž dle svého sdělení vědět, avšak své kolegy o tom neinformoval. Takto upravené pečivo snědly tři ženy ve věku 22, 42 a 44 let, u kterých došlo k následným zdravotním potížím,“ uvedla tehdy policejní mluvčí Dagmar Jiroušková.

Intoxikované ženy, které působily jako trenérky, převezla záchranka do nemocnice, kde zůstaly hospitalizovány. Na místě našli policisté také krabičku, kde po koláčích zůstalo jen pár drobků. Ještě ten samý den vyšetřovatelé muži sdělili obvinění.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Pexels/Nataliya Vaitkevich

Štítky krimi, policie, Tachov, marihuana, soud, nemocnice, Policie České republiky, Právo

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vtipálek napekl na večírek koláčky s marihuanou a tři ženy tím poslal do nemocnice, teď musí zaplatit  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.