Počasí dnes23 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

Policie pátrá po uprchlíkovi z výchovného ústavu. Není ozbrojený, ale trpí nakažlivou chorobou

Na útěku a v celostátním pátrání policie je už od konce května patnáctiletý Petr Tancoš. Mladík uprchl z výchovného ústavu v Hostouni na Domažlicku, kde pobýval s nařízenou ústavní výchovou. Je podezřelý ze spáchání krádeží. Státní zástupkyně na něj vydala předchozí souhlas se zadržením.

Mladistvý na útěku není ozbrojen a není podle policistů nebezpečný. „Může být nakažen nakažlivou nemocí – hepatitidou typu A. Měl být vyšetřen, ale před plánovaným vyšetřením utekl z výchovného ústavu. Podle dosud zjištěných informací by se mohl nacházet v Ústeckém kraji, nebo jinde po celé České republice,“ informovala mluvčí policie Dagmar Brožová.

Hledaný je 165 až 175 centimetrů vysoký, zdánlivé stáří 15 až 18 let. Má hubenou postavu, hnědočerné kudrnaté vlasy. „Žádáme občany, kteří mají informace o tom, kde se pohřešovaný muž v současné době nachází nebo pohybuje, aby se policistům přihlásili na tísňové lince 158,“ dodala mluvčí policie.  

Hodnocení článku je 62 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky pátrání, pohřešovaný mladistvý, policie vyhlásila pátrání, nakažlivá nemoc, útěk z výchovného ústavu, policie, okres Domažlice, Hostouň, Česko, Ústecký kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zatím zde nejsou vloženy žádné komentáře.

Policie pátrá po uprchlíkovi z výchovného ústavu. Není ozbrojený, ale trpí nakažlivou chorobou  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.