Počasí dnes9 °C, zítra13 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Policie už našla dívku (14) z Domažlicka, která utekla z domova za svojí láskou

, aktualizováno 9. června 2021, 8:00

Policie už odvolala celostátní pátrání po Elišce Š. z Domažlicka, která odešla v pátek ze svého domova. Zmizení dívky nahlásila její matka. Pohřešovanou se podařilo vypátrat na Trutnovsku a je v pořádku. Informovala o tom policejní mluvčí Damar Brožová a poděkovala veřejnosti za pomoc při pátrání.

Původní znění zprávy: „Poslední kontakt s dcerou měla její matka v pátek ve 3.45 hodin ráno. V tu dobu spala dívka ve svém pokoji. Při návratu ze zaměstnání v odpoledních hodinách zjistila, že dcera není doma. Je důvodný předpoklad, že utekla za svým přítelem, který se zdržuje v Královohradeckém kraji,“ informovala mluvčí policie Dagmar Brožová.

Celostátní pátrání bylo vyhlášeno na základě oznámení o pohřešování, které učinila matka pohřešované na Obvodní oddělení policie Kdyně. Matka dceru naposledy viděla dne 4. června 2021 v 3.45 hodin při odchodu do zaměstnání, kdy dcera spala ve svém pokoji. Při návratu ze zaměstnání v odpoledních hodinách zjistila, že dcera není doma. Je důvodný předpoklad, že utekla za svým přítelem, který se zdržuje v Královohradeckém kraji.

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR

Štítky pohřešovaná dívka, pátrání, policie, Plzeňský, Domažlicko, Královéhradecký, okres Domažlice, povolání, okres Trutnov, Kdyně, domov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie už našla dívku (14) z Domažlicka, která utekla z domova za svojí láskou  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.