Počasí dnes13 °C, zítra16 °C
Pondělí 30. září 2024  |  Svátek má Jeroným
Bez reklam

Pacient s nařízenou ústavní léčbou uprchl z psychiatrické nemocnice. Na rukou i na nohou má atopický ekzém

Z Psychiatrické nemocnice Dobřany uprchl pětadvacetiletý pacient, který má soudem nařízené ústavní protialkoholní a protitoxikomanické léčení. Policie po muži vyhlásila celostátní pátrání. Hledaný uprchlík má trvalé bydliště na Příbramsku ve Středočeském kraji, kde by se také mohl aktuálně nacházet.

„Muž se nevrátil z povolené terapeutické dovolené zpět do nemocnice a nepodal o sobě ani žádnou zprávu. Naposledy byl viděn před týdnem 23. září 2024 u svojí příbuzné v obci Kotenčice v okrese Příbram. Hledaný má na Středočeský kraj - konkrétně na Příbramsko vazby a je předpoklad, že by se zde mohl pohybovat,“ informovala mluvčí policie Eva Červenková.

Hledaný muž má hubenou postavu, 183 cm vysoký, má oválný obličej, černé krátké vlasy na afro, hnědé oči, strniště a hnědou pleť. Jedná se o osobu s africkými kořeny. Na levém předloktí má vytetovaný srpek měsíce. Dalším zvláštním znamením je atopický ekzém na horních a dolních končetinách.

„Policisté žádají všechny občany, kteří by mohli podat jakoukoli informaci o pobytu, výskytu nebo pohybu hledané osoby, aby neprodleně podali zprávu na jakoukoliv služebnu nebo na tísňovou linku 158,“ obrací se směrem k veřejnosti mluvčí policie.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Anh Tuan Tran, se svolením Policie ČR

Štítky uprchlý pacient, psychiatrická nemocnice, ústavní léčba, Dobřany

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pacient s nařízenou ústavní léčbou uprchl z psychiatrické nemocnice. Na rukou i na nohou má atopický ekzém  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.