Počasí dnes26 °C, zítra31 °C
Pondělí 8. července 2024  |  Svátek má Nora
Bez reklam

Patnáctiletou Natálii a stejně starého Nikolase hledala policie. Oba mladiství byli naposledy viděni spolu

, aktualizováno 26. května 2024, 16:20

Kriminalisté pátrali po pohřešované patnáctileté Natálii a stejně starém Nikolasovi. Oba mladiství byli naposledy viděni spolu ve středu večer. Od té doby o sobě nepodali žádnou zprávu. Podle informací policie se v sobotu dívka vrátila domů. V pátrání zůstává i nadále chlapec, který se nevrátil z vycházky zpět do Dětského diagnostického ústavu Plzeň.

„Dívka, která byla v celostátním pátrání, se v pořádku vrátila domů. Pátrání bylo odvoláno," informovala policejní mluvčí Dagmar Brožová. „Dívka byla naposledy viděna ve středu 22. května kolem 19:15 hodin v obci Svojšín na Tachovsku, jak společně s druhým pohřešovaným odchází směrem k vlakovému nádraží. Později o sobě nepodala žádnou zprávu a domů nedorazila. Policie po ní proto vyhlásila pátrání,“ uvedla ve čtvrtek mluvčí policie Iva Vršecká.

Druhý pohřešovaný je cca 155 - 160 cm vysoký, velmi štíhlé postavy, má tmavé až černé oči a krátce střižené černé vlasy. Na sobě měl šedé džínové kalhoty s dírami na kolenou, bílé tenisky zn. Nike, černo-červenou mikinu s kapucí a na hlavě měl tenkou zimní čepici s logem Mickey Mouse. Může mít v závěsu paži z důvodu nedávné zlomeniny klíční kosti. Trvalé bydliště má Nikolas na Domažlicku. 

„Policisté žádají všechny občany, kteří by mohli poskytnout jakékoliv informace o pohřešované osobě, aby se přihlásili na kteroukoliv policejní služebnu. Informace mohou sdělit také na bezplatnou telefonní linku 158,“ dodala mluvčí policie.

Hodnocení článku je 34 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie České republiky

Štítky pohřešovaná dívka, odešla z domova, pátrání, pohřešovaný mladistvý, diagnostický ústav, pohřešovaná dvojice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vaclav Janotka

Kdyz se podivam na etnikum, tak je jasny, ze nekde fetuji nebo vyrabi mlada ciganata. Doufam, ze je nikdy nenajdou.

Středa, 5. června 2024, 09:00Odpovědět

Patnáctiletou Natálii a stejně starého Nikolase hledala policie. Oba mladiství byli naposledy viděni spolu  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.