Počasí dnes20 °C, zítra24 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

V souvislosti s vyšetřováním krádeže cenností z vozidla značky BMW, pátrala policie po totožnosti neznámé ženy

Případem krádeže cenností ze zaparkovaného vozidla značky BMW se zabývají kriminalisté z Plzně. V souvislosti s vyšetřováním této události se policisté obrátili na veřejnost s žádostí o spolupráci. Pátrali po totožnosti neznámé ženy, kterou zachytila bezpečnostní kamera. Ženu se už podařilo ztotožnit, sama v úterý přišla na policii.

Text původní zprávy: Vloupání do automobilu se odehrálo kolem poledne v ulici Klicperova v Plzni. „Podle dosud zjištěných skutečností vnikl dosud neznámý pachatel bez použití násilí do zaparkovaného osobního vozidla značky BMW a odcizil věci v hodnotě 15 tisíc korun. Jednalo se například o lyžařské boty, brýle nebo značkové víno,“ informovala mluvčí policie Michaela Raindlová.  

Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu krádeže a případem se nadále zabývají. „V rámci jeho prověřování jsme získali fotografie, na kterých je zachycena osoba důležitá pro trestní řízení. Nyní žádáme o spolupráci všechny občany, kteří jsou schopni identifikovat osobu zachycenou na přiložených fotografiích, aby se neprodleně přihlásili na nejbližší obvodní oddělení Policie České republiky nebo zavolali na linku 158,“ dodala mluvčí policie Raindlová.

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR

Štítky krádež cenností, vozidlo BMW, pátrání po ženě

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V souvislosti s vyšetřováním krádeže cenností z vozidla značky BMW, pátrala policie po totožnosti neznámé ženy  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.