Počasí dnes23 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

Za odeslání intimních fotek draze zaplatil, muže vydírala pod smyšleným profilem jeho bývalá kolegyně z práce

Vše začalo seznámením na platformě, která sdílí amatérské erotické fotky a videa. Po několika zprávách poslal muž z Plzeňska ženě schované za falešným profilem své intimní snímky. Dotyčná ho posléze začala vydírat s tím, že vše ukáže jeho ženě. Zabránit tomu mohl pouze tak, že jí zaplatí, a to také udělal. Klid ale neměl. Po nějaké době mu přišly další výhrůžky. Tentokrát se už obrátil na policii, která zjistila, že za vším stojí jeho bývalá kolegyně. Kriminalisté ji zatkli, když si přišla vyzvednout peníze.

„Muž kriminalistům uvedl, že před několika měsíci začal s nějakou ženou konverzovat na platformě, na které se sdílí amatérské erotické fotografie a videa. Ze svého profilu na její profil posílal i svoje intimní fotografie,“ uvedla policejní mluvčí Dagmar Brožová. Na oplátku ale nedostal žhavé snímky dotyčné dámy, ale sérii výhružných vzkazů. Pokud jí nezaplatí, vše se dozví jeho manželka.

„Po předem domluvených instrukcích nechal muž peníze na určeném místě v lesním porostu u Plzně a žena po převzetí hotovosti údajně konverzaci ze svého profilu smazala,“ pokračuje Brožová. Jenže lhala a muži přišly další vzkazy. Tentokrát to vypadalo, že mu vyhrožuje někdo jiný z mužského profilu. Ovšem podmínky byly stejné. Peníze měl opět nechat na místě jako posledně.

„Tam pak přímo s penězi v ruce byla policisty zadržena jednatřicetiletá žena. K protiprávnímu jednání se doznala. Na platformě poznala svého spolupracovníka z bývalé práce, ze smyšleného profilu si spolu začali psát a poté ho vydírala. V prvním případě peníze vyzvedla a užila pro svoji potřebu. Ve druhém případě už spadla klec. Kriminalisté zahájili trestní stíhání, ženu obvinili ze spáchání přečinu vydírání,“ uzavřela Dagmar Brožová.

 

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Pixabay.com

Štítky vydírání, erotické fotografie, intimní snímky, online vydírání, seznamka, nahé fotky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Za odeslání intimních fotek draze zaplatil, muže vydírala pod smyšleným profilem jeho bývalá kolegyně z práce  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.