Počasí dnes30 °C, zítra20 °C
Neděle 8. září 2024  |  Svátek má Mariana
Bez reklam

Mrtvý muž sražený vlakem stále ještě nemá jméno. Policie zveřejnila fotografie jeho oblečení a žádá veřejnost o spolupráci

Své jméno stále ještě nemá neznámý muž, kterého usmrtil vlak na železniční trati Plzeň – Most. Tragická událost se stala už 1. prosince loňského roku. Od té doby pátrají policisté po totožnosti oběti nehody. Teď se obracejí s žádostí o pomoc na veřejnost a prezentují fotografie oblečení, které měl muž na sobě v době smrti. Nepozná podle nich někdo usmrceného muže?

Nehoda se stala poblíž Třemošné na Plzeňsku 1. prosince 2023 kolem půl sedmé večer. Muž vstoupil do kolejiště před přijíždějící vlak a utrpěl zranění neslučitelná se životem. Neměl u sebe žádný doklad totožnosti ani žádný jiný dokument.

„Jedná se o muže ve věku asi 50 let, střední postavy vysoké 178 centimetrů, krátkých prošedivělých vlasů hnědé barvy a modrých očí, strniště. Při ohledání těla bylo zjištěno, že má dvaceticentimetrovou jizvu na pravé straně hrudníku pod podpažní jamkou, dále dvě dvoucentimetrové jizvy při horním okraji žeber a několik dalších jizev na horních končetinách. Dále bylo zjištěno, že muž má o několik centimetrů kratší pravou dolní končetinu oproti levé,“ informovala mluvčí policie Michaela Raindlová.

Na sobě měl muž černou zimní bundu s tenkým bílým proužkem a kapucí velikosti M, tmavě modrý svetr s německými vlajkami na ramenou, modré triko s dlouhým rukávem, modré džíny, kotníkové boty značky Kilimanjaro velikosti 42.

„Vzhledem k tomu, že se dosavadním šetřením nepodařilo zjistit totožnost zemřelého, prosíme všechny občany, kteří mají jakékoliv informace k osobě zemřelého muže, aby kontaktovali nejbližší obvodní oddělení nebo zavolali na bezplatnou linku 158,“ dodala mluvčí Michaela Raindlová.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Hasičský záchranný sbor Plzeňského kraje, Policie ČR

Štítky smrt na kolejích, smrt v kolejišti, muž sražený vlakem, střet s vlakem, mrtvý muž, oblečení mrtvého muže

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mrtvý muž sražený vlakem stále ještě nemá jméno. Policie zveřejnila fotografie jeho oblečení a žádá veřejnost o spolupráci  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.