Počasí dnes31 °C, zítra25 °C
Sobota 27. července 2024  |  Svátek má Věroslav
Bez reklam

Pomočený, zapáchající a silně opilý muž terorizoval návštěvníky fastfoodu McDonald´s

Zákazníky rychlého občerstvení McDonald´s na Americké třídě v Plzni terorizoval jeden velmi nepříjemný český zákazník. Nejen, že byl viditelně pod vlivem alkoholu, muž také velmi silně zapáchal a byl pomočený. Sprostě nadával nejen hostům uvnitř fastfoodu, ale i personálu. Zaměstnanci proto na místo přivolali hlídku městské policie.

Už od začátku bylo jasné, že muž nepřišel do „mekáče“ kvůli občerstvení. Hlavním cílem jeho návštěvy zřejmě bylo, aby se trochu ohřál a zároveň vyvolával konflikty. „Značně podnapilý zákazník se ke všem kolem choval hrubě a jeho vulgaritám neušli ani přivolaní strážníci. Podnik nakonec v jejich doprovodu muž opustil, tím to ale neskončilo. Nezklidnil se ani venku, přitom nešetřil na adresu hlídky dosti peprnými výrazy. Když se pokusil na hlídku znenadání zaútočit, skončil s pouty na rukou,“ popsala zákrok mluvčí městské policie Jana Pužmanová.

Zadrženého muže strážníci následně předvedli na policejní oddělení, kde se nakonec podařilo zjistit jeho totožnost. Předtím totiž muž nahlásil několik evidentně vymyšlených jmen. Z potížisty se nakonec vyklubal osmapadesátiletý muž z východních Čech. „Za svá přestupková jednání, kterých se dopustil, bude dořešen místně a věcně příslušným správním orgánem,“ dodala mluvčí městské policie.

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík

Štítky opilý muž, obtěžoval hosty, napadal zákazníky, městská policie, fastfood McDonald´s

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pomočený, zapáchající a silně opilý muž terorizoval návštěvníky fastfoodu McDonald´s  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.