Počasí dnes23 °C, zítra16 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

Obrněný vůz převážející peníze začal hořet za jízdy. Uvnitř byl uzamčený pracovník bezpečnostní agentury

Obrněný automobil bezpečnostní agentury určený k převozu peněz začal hořet za jízdy na silnici na Klatovsku. Situace na místě byla velmi dramatická, uvnitř vozidla byl totiž uzamčený pracovník ostrahy vozidla, který se tam nadýchal kouře.

„Hasiči jednotky z centrální hasičské stanice Klatovy vyjížděli před polednem k požáru vozidla, které převáží peníze na silnici I/22 u obce Soustov. Dle předběžných informací začalo hořet u pravého zadního kola. Jeden z pracovníků firmy byl uzamčen v prostoru s penězi a došlo u něj k nadýchání se zplodin,“ popsal událost mluvčí hasičů Michal Holeček.

Po otevření nákladového prostoru vozidla zůstal pracovník ostrahy v péči hasičů až do příjezdu záchranné služby. „Poskytli jsme mu kyslíkovou terapii. Následně ho zasahující hasiči předali záchranářům. Hašení probíhalo za pomoci jednoho vysokotlakého proudu. Příčinou požáru byla stanovena technická závada na vozidle. Škoda je vyčíslena na 100 tisíc korun,“ dodal mluvčí Holeček.

„Dvacetiletý muž utrpěl inhalační trauma, nadýchal se splodin hoření. Při vědomí byl transportován do Klatovske nemocnice," dodala mluvčí záchranné služby Mária Svobodová. Policisté pak na místě nehody zajišťovali dohled při přeložení nákladu peněz do náhradního vozidla.

Hodnocení článku je 66 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Hasičský záchranný sbor Plzeňského kraje

Štítky požár vozidla, převoz peněz, transport peněz, bezpečnostní agentura, hořelo auto na převoz peněz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Obrněný vůz převážející peníze začal hořet za jízdy. Uvnitř byl uzamčený pracovník bezpečnostní agentury  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.