Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Pátek 3. května 2024  |  Svátek má Alexej
Bez reklam

Senior nepřežil střet s osobním vozem, přecházel přes hlavní silnici a řidič ho zřejmě přehlédl

K tragické dopravní nehodě došlo v pondělí v obci Ohučov na Domažlicku. Osmdesátiletý senior tam přecházel přes hlavní silnici a srazilo ho auto. Při střetu utrpěl velmi vážná zranění, kterým na místě podlehl. Případ si převzali kriminalisté.

„Řidič vozidla Renault, který jel ve směru na Domažlice v obci Ohučov zřejmě přehlédl chodce narozeného v roce 1943, který přecházel hlavní komunikaci,“ uvedla k nehodě policejní mluvčí Eva Červenková. Na místo okamžitě zamířily všechny záchranné složky včetně záchranářů. I přes veškerou snahu lékaře se ale muže nepodařilo zachránit.

„Na místo byl přivolán koroner a u zemřelého byla nařízena soudní pitva. Dechová zkouška u řidiče vyloučila požití alkoholu před jízdou. Veškerými okolnostmi a přesnou příčinou dopravní nehody se zabývají kriminalisté z územního odboru Domažlice,“ dodala Červenková. K tragédii došlo v podvečerních hodinách. 

Žena a dítě skončily v nemocnici po čelním střetu osobního vozu s autobusem

Mokrá silnice potrápila řidičku osobního vozu, která nezvládla průjezd zatáčkou, dostala se do smyku a čelně se střetla s protijedoucím autobusem. Spolu s ní cestovala ve voze i malá holčička. Dítě převezli záchranáři do nemocnice. Ošetření...

Foto Richard Beneš

Štítky tragická nehoda, smrtelná nehoda, dopravní nehoda, sražený chodec, smrt chodce

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Karel Poláček

Ono to může být také tak, že řidič automobilu se rozhodl chodce, který přecházel v dostatečně velké a bezpečné vzdálenosti, "proškolit", že nemá přecházet, když jede ON, a ještě přidal na rychlosti. Stalo se mi to již několikrát. Takoví řidiči si potom ještě rádi razantně zatroubí.

Úterý, 14. listopadu 2023, 08:52Odpovědět

Senior nepřežil střet s osobním vozem, přecházel přes hlavní silnici a řidič ho zřejmě přehlédl  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.