Počasí dnes14 °C, zítra17 °C
Úterý 7. května 2024  |  Svátek má Stanislav
Bez reklam

Cizinec na ubytovně způsobil ženě odpálenou petardou vážné krvácivé zranění v oblasti přirození

Otřesným případem napadení a ublížení na zdraví mezi zahraničními obyvateli jedné ubytovny se zabývají kriminalisté z Plzeňska. Mladý Ukrajinec tam měl zaútočit na svoji partnerku z jedné postsovětské republiky a způsobil jí vážné krvácející poranění intimních partií. Cizinka je teď v péči lékařů plzeňské fakultní nemocnice.

„Můžeme v současné době potvrdit to, že v jedné menší obci na Plzeňsku došlo k fyzickému napadení mladé ženy, jejíž zranění si vyžádalo lékařské ošetření. V souvislosti s případem policisté zadrželi jednu osobu. Jedná se o cizince. Nyní probíhají úkony v trestním řízení,“ uvedla mluvčí policie Michaela Raindlová.

Šokující incident se stal na ubytovně v Kožlanech na severním Plzeňsku. Pětatřicetiletý cizinec tam nejprve zbil svoji partnerku. Podle informací krimi-plzen jí potom do přirození zasunul pyrotechnickou petardu, kterou následně odpálil. Ke zraněné ženě trpící obrovskými bolestmi ale muž nepřivolal pomoc. Sám ji ale odvezl do plzeňské nemocnice, kde se snažil lékařům namluvit, že si žena způsobila zranění úderem do břicha. Zraněná se v nemocnici podrobila operačnímu zákroku. Nemocnice o případu neposkytuje žádné bližší informace.

Hodnocení článku je 66 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Pixabay.com

Štítky zraněná cizinka, odpálená pyrotechnika, intimní partie, poranění genitálií, Ukrajinec na ubytovně

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Cizinec na ubytovně způsobil ženě odpálenou petardou vážné krvácivé zranění v oblasti přirození  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.