Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Pátek 3. května 2024  |  Svátek má Alexej
Bez reklam

Muž s tmavší pletí osahával dvě malé školačky při jízdě autobusem. Policie zveřejnila jeho možnou podobu

Neznámého pachatele, který měl nevhodnými dotyky obtěžovat dvě nezletilé dívky během jízdy autobusem hledají kriminalisté z Plzně. Policie teď zveřejnila dva identikity s možnou podobiznou výtržníka, který má mít na svědomí uvedené jednání. Nepozná ho někdo?

„Případ vyšetřuje policie pro podezření ze spáchání přečinu výtržnictví. Dosud neznámý pachatel 12. září 2023 mezi čtvrtou až pátou hodinou odpoledne obtěžoval dvě nezletilé dívky, které jely autobusem náhradního spoje linky číslo 2A na vozovce ulice Vejprnická. Dosud neznámý muž měl jednu z dívek osahávat v oblasti hýždí,“ informovala mluvčí policie Michaela Raindlová.

Plzeňští policisté se případem intenzivně zabývají a na základě zjištěných informací se jim podařilo sestavit dva identikity muže, který se měl jednání dopustit. Podle popisu poškozených se jednalo o muže tmavší pleti, který měl krátce střižené černé vlasy, černé strniště a hubenější postavu. Na sobě měl černé kalhoty, tmavé triko s krátkým rukávem, na hlavě měl nasazenou kšiltovku tmavé barvy s velkým kšiltem.

„Policisté žádají o spolupráci všechny občany a případné svědky události, kteří jsou schopni identifikovat osobu na přiloženém identikitu, aby se neprodleně přihlásili na nejbližší obvodní oddělení Policie České republiky nebo zavolali na linku 158,“ dodala policejní mluvčí.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR, Jan Luxík,

Štítky obtěžoval nezletilé, neznámý výtržník, identikit podezřelého

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž s tmavší pletí osahával dvě malé školačky při jízdě autobusem. Policie zveřejnila jeho možnou podobu  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.