Počasí dnes23 °C, zítra16 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

Tajemný jezdec na motocyklu bez značky poškodil policejní vůz a utekl. Z ulice pak zmizel i jeho odstavený stroj

Kuriózní a záhadný případ dopravní nehody vyšetřují policisté z Tachovska. Pátrají totiž po neznámém jezdci na motocyklu, kterého se snažili zastavit během běžné silniční kontroly. Místo toho jim ale jezdec poškodil služební vozidlo a z místa utekl. Krátce poté zmizel z ulice i jeho odstavený motocykl.

„Tachovští dopravní policisté hledají svědky dopravní nehody, ke které došlo dne 12. září letošního roku ve 21:05 hodin v Boru. Hlídka policie se tam pokusila zastavit motocykl dosud nezjištěné tovární značky bez osazené registrační značky, tmavé barvy, který řídil řidič dosud nezjištěné totožnosti, mladšího věku, oblečený do tmavých kalhot. Na zádech měl batoh a na hlavě nasazenou crossovou helmu,“ uvedla policejní mluvčí Iva Vršecká.

Řidič na výzvu k zastavení nereagoval a v Boru pokračoval v jízdě směrem do ul. Plzeňská a dále do ulice Strážská. „Zde při opětovné výzvě k zastavení poškodil řidič motocyklu služební vozidlo policie a způsobil škodu ve výši dva tisíce tisíce korun. Následně z místa utekl,“ popsala pokračování události policejní mluvčí.

Neznámému jezdci se podařilo ve městě zmizet policistům, kteří ho pronásledovali. Když se hlídka vrátila na místo, kde motorkář odstavil svůj stroj bez značek, ten už tam nebyl. Zmizel stejně jako motorkář. Lze se jen domnívat, zda se pro motocykl přišel jeho uživatel nebo zda mu s jeho odklizením pomohl někdo jiný.

V souvislosti s uvedenou dopravní nehodou žádají policisté občany, kteří by mohli poskytnout informace vedoucí k řádnému prošetření celé věci a zjištění totožnosti řidiče motocyklu, aby se jim ozvali na tel: 974 337 266, 974 337 251. Informace mohou sdělit také na tísňovou linku 158.

Hodnocení článku je 70 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Richard Beneš

Štítky policejní honička, pronásledovali motorkáře, motorka bez značky, motorkář utekl

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tajemný jezdec na motocyklu bez značky poškodil policejní vůz a utekl. Z ulice pak zmizel i jeho odstavený stroj  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.