Počasí dnes15 °C, zítra19 °C
Sobota 18. května 2024  |  Svátek má Nataša
Bez reklam

Alkoholem zmožený muž se nedokázal dopotácet domů a usnul u výtahu, přivolané strážníky napadl

Nepěkný pohled se naskytl obyvatelům panelového domu v Plzni Skvrňanech. Na chodbě u výtahu našli svého zcela opilého souseda, který se nedokázal dostat k sobě domů a ustlal si přímo na zemi. Jelikož si s ním nevěděli rady, obrátili se na městskou policii a dobře udělali. Muž se totiž po probuzení začal chovat velmi agresivně.

Hlídky městských strážníků musí čas od času vyjíždět i k případům, kdy si lidé zdřímnou na místech, kde nemají co dělat. Nedávno dopřáli takto budíček bezdomovci, který spal ve veřejné sušičce na prádlo před bývalým Priorem. Psali jsme ZDE. Tentokrát jejich kroky směřovaly do Křimické ulice, kde na chodbě domu ležel jednačtyřicetiletý muž.

„Přivolaní strážníci muže posilněného alkoholem probudili. Takovéto procitnutí se mu nelíbilo, z jejich přítomnosti byl velmi rozladěn, zasypal je snůškou nejvulgárnějších nadávek a přes opakované výzvy odmítal předložit své doklady,“ popisuje policejní mluvčí Jana Pužmanová.

Jeho agresivita vůči strážníkům vyvrcholila, když se mu snažili pomoci na nohy. Začal kolem sebe máchat rukama až si vysloužil pouta. Následně strážníci zjistili, že muž bydlí jen o pár pater výš a dovedli ho domů. Tím ale jeho opilecká epizoda zdaleka nekončí. „Podezřením z přestupku proti veřejnému pořádku, kdy muž neuposlechl výzvy úřední osoby při výkonu její pravomoci, se bude zabývat místně a věcně příslušný správní orgán,“ dodala mluvčí.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Městská policie Pardubice

Štítky opilý muž, silně opilý muž, agresivní muž, opilý a agresivní, spal na chodbě, spal u výtahu, napadl strážníky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Alkoholem zmožený muž se nedokázal dopotácet domů a usnul u výtahu, přivolané strážníky napadl  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.