Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Pátek 3. května 2024  |  Svátek má Alexej
Bez reklam

Několik střelných zbraní ukradl z jednoho domu zatím neznámý pachatel, teď po něm pátrá policie

Po zloději střelných zbraní pátrají kriminalisté z Plzeňska. Neznámý pachatel se totiž vloupal do jednoho rodinného domu v obci Vochov na severním Plzeňsku, odkud odcizil několik kusů zbraní. Policie poskytla médiím bohužel jen velmi nekvalitní záběr na pachatele, který odchází se zbraněmi.

Policie vyšetřuje případ pro podezření ze spáchání trestných činů porušování domovní svobody a krádež, ke kterým došlo už začátkem letošního února v obci Vochov. „Neznámý pachatel odcizil mimo jiné několik kusů střelných zbraní. Kriminalisté mají k dispozici kamerový záznam, kde je pachatel zachycen. Jedná se o muže ve věku okolo padesáti let. V době spáchání bylo v okolí místa činu viděno osobní motorové vozidlo tmavě modré barvy v provedení kombi nezjištěné tovární značky. Prosíme občany, kteří by muže na fotografii poznali, aby zavolali na tísňovou linku 158,“ informovala mluvčí policie Dagmar Brožová.

Policie bohužel v době moderních špičkových technologií a kvalitních kamerových systémů poskytla médiím jen velmi nekvalitní snímek z kamerového systému. Ten je navíc, jak je patrné, přefotografován z monitoru počítače. Výsledkem je jen velmi nekvalitní fotografie zachycující pachatele trestného činu, který si z místa krádeže odnáší pouzdro se střelnými zbraněmi. Někomu ale může tajemná postava na snímku připomínat bájného Yettiho. 

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky krádež zbraní, vykradl dům, ukradl zbraně, střelné zbraně

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Několik střelných zbraní ukradl z jednoho domu zatím neznámý pachatel, teď po něm pátrá policie  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.