Počasí dnes20 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 19. září 2024  |  Svátek má Zita
Bez reklam

Policisté pátrají po pohřešované dívce, Kateřina dnes slaví sedmnáctiny

Sedmnáctiletou Kateřinu z Plzně naposledy viděli v neděli 11. prosince. Od té doby se nikomu neozvala ani se nevrátila zpátky do nařízené ústavní výchovy. Policisté dnes zveřejnili fotografii ztracené dívky a její popis. Pokud jste dívku spatřili nebo víte, kde by se mohla nacházet, ozvěte se na linku 158.

Harry odešel z domova se svým psem už v polovině září, od té doby se po něm slehla zem

Společně se svým psem odešel z domova v Plzni dvaadvacetiletý Harry Lammas. Mladý muž byl naposledy viděn letos 19. září. Od té doby nepodal o sobě svým příbuzným i známým žádnou zprávu a ani se nevrátil domů. Teď po něm policie vyhlásila celostátní...

„Pohřešovaná dívka je hubené postavy vysoké zhruba 157 až 165 centimetrů. Má modré oči a rovné dlouhé vlasy hnědé barvy. Dívka byla na základě soudního rozhodnutí svěřena do ústavní výchovy. Naposledy byla viděna 11. prosince 2022,“ uvedla policejní mluvčí Michaela Raindlová.

Kateřina měla na sobě černé tepláky, černou bundu, bílé tenisky značky Nike a zelenou kšiltovku s červeným nápisem NY. U sebe by měla dívka mít černobílou tašku značky Tomy Hilfiger. Dnes také slaví sedmnácté narozeniny.

„Policisté žádají všechny občany, kteří by mohli podat jakoukoli informaci o pobytu, výskytu nebo pohybu pohřešované osoby, aby neprodleně podali zprávu na nejbližší služebnu Policie České republiky nebo na tísňovou linku 158,“ dodala mluvčí.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky pátrání, pohřešovaná dívka, krimi, nezvěstná dívka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policisté pátrají po pohřešované dívce, Kateřina dnes slaví sedmnáctiny  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.