Počasí dnes14 °C, zítra19 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Surovec napadl mladou ženu na nejrušnější tramvajové zastávce, teď po něm pátrá policie

, aktualizováno 21. listopadu 2022, 17:02

Mladou ženu surově napadl zatím neznámý pachatel na tramvajové zastávce v sadech Pětatřicátníků v samotném centru Plzně. Policisté teď pátrají po útočníkovi. Při vyšetřování případu získali mimo jiné fotografii z kamerového záznamu, na které je zachycena osoba důležitá pro trestní řízení. Pachatel na ženu zaútočil, když ho napomenula, aby neházel na zastávce papíry na zem.

Incident na jednom z nejrušnějších míst v Plzni se stal 25. září krátce před devátou hodinou ráno. „Na zastávce došlo k fyzickému napadení mladé ženy ze strany dosud neznámého muže. V souvislosti s vyšetřováním případu už dříve policie hledala svědky napadení. Kriminalisté útok vyšetřovali v rovině přestupku. Nyní ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu ublížení na zdraví a přečinu výtržnictví,“ informovala mluvčí policie Michaela Raindlová.

Kriminalisté bohužel namají k dispozici kvalitnější fotografii hledaného muže než tu, kterou poskytli do médií. Někdo by ho ale mohl poznat podle oblečení nebo podle postoje. „Policisté žádají o spolupráci všechny občany, kteří jsou schopni identifikovat osobu zachycenou na přiložené fotografii, aby se neprodleně přihlásili na nejbližší obvodní oddělení Policie České republiky nebo zavolal na linku 158,“ dodala mluvčí policie.

A jak popsala poškozená na svém facebookovém profilu brutální napadení, po kterém měla totálně rozbitý obličej? „Včera ráno vynikající incident na zastávce Sady Pětatřicátníků. Vedle mě stojí chlap, který hází papírky na zem, přestože metr od něj je koš. Když jsem se ho zeptala, zda mu to přijde normální, ani jsem se nestačila rozkoukat a přišlo jich několik zprava i zleva," popsala hrůzný zážitek Kateřina.  

Hodnocení článku je 84 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR, Jan Luxík, Kateřina Ella Straub / Facebook

Štítky pátrání po neznámém muži, surově napadl ženu, napadená žena, zastávka v sadech Pětatřicátníků, policie, Plzeň, Policie České republiky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Surovec napadl mladou ženu na nejrušnější tramvajové zastávce, teď po něm pátrá policie  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.