Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Policisté bleskově dopadli muže podezřelého z vraždy, svou oběť ubodal

, aktualizováno 1. listopadu 2022, 11:35

Plzeňští kriminalisté od dnešního rána vyšetřují násilnou smrt šestačtyřicetileté ženy, ke které došlo v městské části Bory v Plachého ulici. V Souvislosti s vyšetřováním zveřejnili fotografii podezřelého muže a požádali veřejnost o pomoc s pátráním. Ještě před polednem se podařilo nebezpečného recidivistu vypátrat.

„Dnešního dne krátce před osmou hodinou ráno přijal operační důstojník na tísňové lince 158 oznámení o napadení ženy, ke kterému mělo dojít v jednom bytovém domě v Plachého ulici. Policisté po příjezdu na místo zjistili, že v jednom z bytů došlo ke slovní rozepři mezi šestačtyřicetiletou ženou a pětadvacetiletým mužem, kdy hádka přerostla ve fyzický útok,“ popsala policejní mluvčí Michaela Raindlová. Zranění ženy byla ale vážná přivolaní zdravotníci už ji nedokázali pomoci. 

„Lékař záchranné služby na místě konstatoval exitus pro zranění neslučitelná se životem. Na místo byl povolán koroner," doplnila Andrea Divišová z krajské záchranky. Podle informací deníku Právo měla žena bodná poranění.  Svědci Právu také sdělili, že se jednalo o problémového člověka s drogovou minulostí. Krátce před půl dvanáctou hodinou policie informovala, že se jí podařilo muže zadržet. Pomohli jim zejména pracovníci městských dopravních podníků. 

Bezprostředně po zadržení zavolali policisté na místo také zdravotníky. Podezřelý měl totiž poranění na ruce. „Muž byl naším lékařem vyšetřen a byl předán Policii ČR. Jeho stav nevyžadoval ošetření ve zdravotnickém zařízení ani následnou hospitalizaci," doplnila Divišová. Podezřelý pětadvacetiletý muž byl již v minulosti několikrát trestán za krádeže a vloupání. Naposledy z vězení vyšel letos v září. „Případem se nyní zabývají krajští kriminalisté, kteří ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu vraždy," uzavřela Raindlová. 

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky pátrání, násilná smrt, vražda, vrah na útěku, krimi, Andrea Divišová, Policie České republiky, Právo, Plzeň

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policisté bleskově dopadli muže podezřelého z vraždy, svou oběť ubodal  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.