Počasí dnes9 °C, zítra6 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Zákaz návštěv už vyhlásila až do odvolání také Stodská nemocnice

Také Stodská nemocnice, stejně jako desítky dalších nemocnic v celé zemi, vyhlašuje z epidemiologických důvodů zákaz návštěv. Omezení platí od 22. září, je plošné a platí do odvolání. 

"Vzhledem ke zhoršující se epidemiologické situaci, která je patrá i ve spádové oblasti Stodské nemocnice, bylo nutné přistoupit k tomuto nepopulárnímu opatření," říká mluvčí nemocnice Jiří Kokoška. "Opatřením se snažíme chránit naše pacienty, proto věříme, že toto opatření bude přijato s pochopením."

Rodinní příslušníci mohou nosit pacientům osobní věci, potraviny nebo vzkazy, které jim personál předáme. Věci musí být v omyvatelných taškách označených jménem a příjmením pacienta a názvem oddělení. Tašku je třeba předat na recepci v hale nemocnice. 

Zákaz návštěv platí také v Klatovské nemocnici a Nemocnici Horažďovice, které stejně jako Stodskou nemocnice zřizuje Plzeňský kraj. 

Z důvodu zhoršené epidemiologické situace zakázala už minulý týden FN Plzeň návštěvy na Kardiologické klinice, Neurologické klinice, Urologické klinice, Klinice infekčních nemocí a cestovní medicíny, na Klinice pneumologie a ftizeologie, Interním oddělení, LDN, Pobytové sociální péči a na Geriatrickém oddělení.

Už od 8. září platí zákaz návštěv také v celé Psychiatrické nemocnici Dobřany. Výjimky je nutné domluvit s ošetřujícím lékařem.

Ohodnoť článek

Foto NPK

Štítky zákaz návštěv, nemocnice, Stodská nemocnice, Nemocnice Plzeňského kraje, koronavirus, návštěva, Stodská nemocnice, a.s., pacient, Klatovská nemocnice, a.s., Nemocnice následné péče LDN Horažďovice, s.r.o., Fakultní nemocnice Plzeň, Plzeňský kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zákaz návštěv už vyhlásila až do odvolání také Stodská nemocnice  |  Zdraví  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.