Počasí dnes11 °C, zítra10 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Navrhnout a sestrojit si robota? Žádný problém, zvládnou to i děti

Sestavit si robota, naprogramovat ho nebo se vytvořit vlastní webové stránky. Na své si přijdou i ti, kteří touží stát se fotografy, a to v lekcích s profíky. To všechno nabízí plzeňské centrum robotiky, které na nadcházející školní rok vypsalo 33 kroužků. Ty jsou určeny dětem od 6 do 15 let. Volných míst je ještě dostatek.

„Mezi otvíranými kroužky budou takové, které máme v naší nabídce již několik let, ale také se objeví i spoustu novinek pro mladší i starší žáky z oblasti programování, robotiky, fotografování a dalších oblastí. Pro děvčata máme v letošním roce připravené dva kroužky, které jsou jen pro ně. Budou se moci realizovat v programování, konstrukci, výtvarné činnosti a v mnohém dalším. Jde o Robotiku pro děvčata a Holky roboťačky,“ uvedla ředitelka Centra robotiky Martina Kupilíková.

Zkusit si mohou o 3D modelování v počítači, vytvořit a upravit vido nebo využít své nápady a šikovné ruce v dílnách. Kroužky jsou vždy od poloviny září do půlky června, a to jednou týdně. Přihlášky jsou otevřené do září, místa ale rychle ubývají. Přehled a cenu  jednotlivých dílen můžete nalézt na webových stránkách www.centrumrobotiky.eu.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Centrum robotiky

Štítky děti, kroužek, vzdělání, robot, Centrum robotiky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Navrhnout a sestrojit si robota? Žádný problém, zvládnou to i děti  |  Vzdělání  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.